Τρίτη, 07 Ιούλιος 2020 13:17

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Χάλασε" η μεταγραφή Κωνσταντακόπουλου, τι λέει ο Αντ. Μαυρέας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Χάλασε" η μεταγραφή Κωνσταντακόπουλου, τι λέει ο Αντ. Μαυρέας

Δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μεταγραφή του Τάσου Κωνσταντακόπουλου στον Πανθουριακό. 

Ο έμπειρος τερματοφύλακας στη συνάντηση που είχε με τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα (φωτό) και παρουσία του παράγοντα του Πανθουριακού Γιάννη Φαββατά, συμφώνησαν να συνεργαστούν την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο. Ομως παρότι έδωσαν τα χέρια η μετακίνηση του από το Διαβολίτσι στον Πανθουριακό δεν προχώρησε. Ετσι ο ποδοσφαιριστής θα φοράει και τη νέα περίοδο τη φανέλα του Α.Ο.Δ.
Η κίνηση του Κωνσταντακόπουλου να αθετήσει τη συμφωνία του με την ομάδα της Θουρίας, δεν άρεσε στους ανθρώπους τους Πανθουριακού, με τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα να δηλώνει χθες στην “Ε”: “Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε τη νέα χρονιά, σε συνάντηση που έγινε παρουσία και του παράγοντα Γιάννη Φαββατά, αλλά ο ποδοσφαιριστής αθέτησε τη συμφωνία. Είναι δικό του θέμα γιατί δεν θέλησε να συνεργαστούμε. Για κάποιους ο λόγος είναι συμβόλαιο, για κάποιους άλλους είναι ένα απόλυτο τίποτα. Του ευχόμαστε καλή τύχη” και κατέληξε λέγοντας: “Οποιος παίκτης θέλει να έρθει στην ομάδα, καλώς να το πράξει, όποιος δεν μας γουστάρει ας κάνει ότι επιθυμεί και του ευχόμαστε καλή συνέχεια”.
Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, αυτές τις ημέρες υπάρχει μια σειρά επαφών, τόσο με κάποιους από το υπάρχον υλικό, αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά όπως λένε στις ομάδα, εξελίξεις σε αυτά τα θέματα αναμένονται μετά τις 15 του μήνα. Τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά την στελέχωση της ομάδας και μετά θα πάρουν σειρά και άλλα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.