Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2020 13:42

ΕΡΑΝΗ: Αρχισε τις ανανεώσεις με Λυκούργο Ανδρώνη

Γράφτηκε από τον

Ο Λυκούργος Ανδρώνης θα φοράει τη φανέλα της Εράνης και την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.


Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός συναντήθηκε με τους παράγοντες του Φιλιατρινού συλλόγου και ύστερα από συζήτηση που είχαν, συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο αμυντικό εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Με χαρά μας ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα σεζόν 2020/21 με το Λυκούργο Ανδρώνη. Λυκούργο υγεία και πάντα επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδος μας!”.
Αυτές τις ημέρες η διοίκησης της Εράνης έχει ξεκινήσει σειρά επαφές με όλους τους παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ώστε να οριστικοποιηθεί η ανανέωσης της συνεργασίας για άλλη μια χρονιά. Αυτός είναι και ο στόχος των διοικούντων να διατηρήσει η ομάδα το υπάρχον δυναμικό της και από εκεί και πέρα, ανάλογα με το τι χρειάζεται να γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης.
Μέχρι στιγμής έχει αποχωρήσει ο Γιώργος Βέλλης, ενώ δεν αναμένεται να υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις.
Η επόμενη κίνηση από πλευράς διοίκησης θα είναι σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλο, να προχωρήσουν οι επαφές με τους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους. Σίγουρα οι άνθρωποι της Εράνης θα κινηθούν για τερματοφύλακα, μεσοεπιθετικό – για να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Βέλλης - και πιθανόν να γίνει άλλη μία κίνηση ανάλογα με το κενό που θα υπάρξει σε περίπτωση που θα αποχωρήσει και άλλοι παίκτες.
Στόχος είναι η ομάδα να μην έχει πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της και να παρουσιαστεί πιο δυνατή και ανταγωνιστική από την χρονιά που έφυγε και παράλληλα να παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό τόνισε ο Κώστας Λυμπερόπουλος σε σύντομη δήλωση του χθες στην “Ελευθερία”: “Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί από πέρσι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο”.