Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020 13:03

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Αισιοδοξία για λύση στα διοικητικά

Γράφτηκε από τον

Ανεμος αισιοδοξίας πνέει στις τάξεις της Σπερχογείας μετά την προχθεσινή συνάντηση των μελών της ομάδας για να εκλέξουν νέο διοικητικό συμβούλιο.


Βέβαια συνέλευση δεν έγινε, αφού κάποιοι παλιοί παράγοντες που έδωσαν το παρών ανέφεραν στους παρευρισκόμενους ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά της ομάδας και να φροντίσουν ώστε η Σπερχογεία να συνεχίσειτη λειτουργία της και φυσικά να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να πάνε σε νέα συνέλευση την προσεχή Κυριακή ώστε να ξεκαθαρίσει το διοικητικό κομμάτι. Συγκεκριμένα ή Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ στο κοινοτικό γραφείο Σπερχογείας. Στη σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται: “Παρακαλούνται όλα τα μέλη του ΑΟΣ να παραστούν σε αυτή τη Γενική Συνέλευση, η οποία θα είναι και η τελευταία, για να συζητηθεί η λύση που έχει βρεθεί και να παρθεί οριστική απόφαση ώστ4ε να αναδειχτεί ισχυρό Δ.Σ. και να παραμείνει η ομάδα στην Α’ τοπική κατηγορία. Είναι ευθύνη όλων”.