Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020 11:07

Η νέα διοίκηση του Απόλλωνα Πεταλιδίου

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση που απαρτίζεται από 9 μέλη απέκτησε προχθές το βράδυ ο Απόλλων Πεταλιδίου στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.


Η νέα διοίκηση που προέκυψε αποτελείται από 5 μέλη του προηγούμενου συμβουλίου και τα υπόλοιπα είναι νέα πρόσωπα. Το καινούργιο συμβούλιο αποτελούν οι Παναγιώτης Παναγόπουλος, Δημήτρης Καλύβας, Αλέκος Διονυσόπουλος, Χρόνης Μηλιώνης, Χριστίνα Τσισκάκη (παλιά μέλη), Λεωνίδας Αγγελόπουλος, Νίκος Μαλιαρίτης, Σπύρος Βέλμαχος, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος (νέα μέλη).
Την Κυριακή στις 8 το βράδυ σε αίθουσα του πρώην δημαρχείου Πεταλιδίου τα νέα μέλη θα πραγματοποιήσουν το πρώτο τους συμβούλιο και αφορά τη συγκρότηση σε σώμα.
Μετά από σχεδόν 10 χρόνια στην προεδρία, αποχώρησε ο Μιχάλης Αυγουλέας, ο οποίος όμως θα είναι κοντά στην ομάδα για να προσφέρει σε ότι χρειαστεί. Στόχος είναι σιγά – σιγά να μπαίνουν στη διοίκηση καινούργια πρόσωπα με νέες ιδέες και να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα.
Ο Μιχάλης Αυγουλέας ήταν τα τελευταία 10 χρόνια πρόεδρος της ομάδας, ενώ από το 1980 όταν έβγαλε το πρώτο του δελτίο ως ποδοσφαιριστής, υπηρέτησε την ομάδα για 40 χρόνια. Μετά από τόσα χρόνια ενεργής παρουσίας του θέλησε να αποχωρήσει και να δώσει τη θέση του σε ποια νέα άτομα για να συνεχίσουν να δουλεύουν για την ομάδα. Με αφορμή την αποχώρηση του δήλωσε χθες στην “Ελευθερία”: “Μετά από την πολύχρονη παρουσία παραμένω εκτός διοίκησης. Θεωρώ ότι ένας κύκλος έκλεισε, ουδείς είναι αναντικατάστατος. Μέσα σε αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα γνώρισα ανθρώπους αξιόλογους και σημαντικούς και έκανα καινούργιους φίλους. Αν κάποιες φορές από το πάθος μου για την ομάδα του χωριού μου στενοχώρησαν κάποιους ζητάω συγνώμη. Παράλληλα ευχαριστώ όλους τους παίκτες με όσους συνεργάστηκα στο διάστημα που ήμουν πρόεδρος στην ομάδα, εκτός από καλοί παίκτες ήταν και άψογοι χαρακτήρες. Ακόμη ευχαριστώ θερμά και όλους τους συμβούλους στα 10 χρόνια που ήμουν πρόεδρος ήταν σημαντική η προσφορά τους γιατί μόνος μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες και έχει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο ταμείο του και με την παρουσία των καινούργιων προσώπων που στελεχώνουν τη διοίκηση εύχομαι να πάει πολύ καλά.
Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Απόλλωνα, θα είναι κοντά στην ομάδα και εκτός από τη οικονομική βοήθεια, αν μου ζητηθεί κάτι άλλο εξωδιοικητικά θα είμαι δίπλα τους”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ