Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020 14:18

ΕΡΑΝΗ: Θωράκισε τα γκολπόστ με Ντουγέρογλου, εσωτερική μεταγραφή ο Μπεγκλεκτσής

Γράφτηκε από τον

Στην πρώτη της μεταγραφή και στην ανανέωση ενός ποδοσφαιριστή προχώρησε προχθές η Εράνη.


Συγκεκριμένα η Φιλιατρινή ομάδα ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της, τον έμπειρο τερματοφύλακα Θεόδωρο Ντουγέρογλου, καθώς επίσης και τον Κώστα Μπεγλεκτσή.
Ο Ντουγερόγλου που αποτελεί και την πρώτη μεταγραφή της Εράνης, επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας και η πρώτη του μετακίνηση ήταν στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Εχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα, τη Ζάκυνθο, τον Τέλλο Αγρα, τον Τσικλητήρα Πύλου και τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Κυπαρισσία.
Για την απόκτηση του Ντουγερόγλου η διοίκηση της Εράνης προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση: “Ο ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας για τη σεζόν 2020/21 με ένα δικό του παιδί το Φιλιατρινό Θοδωρή Ντουγέρογλου. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδος μας”.
Σε ότι αφορά τον Μπεγλεκτσή, αποτελεί ουσιαστικά ανανέωση της συνεργασίας του με την Εράνη, αφού αποκτήθηκε την περσινή σεζόν, όμως λόγω σοβαρού τραυματισμού δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Είναι 25 ετών επιθετικός και προέρχεται από τον Πανιώνιο, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Κ18 τρεις φορές και έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Σπάρτη, Πανηλειακό και Ιάλυσο.
Η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασία τους αναφέρει: “Η ανανέωση συνεργασίας ήταν δεδομένη στον άτυχο της περσινής χρονιάς και τη σεζόν 2020/21 ο Κώστας Μπεγλεκτσής θα σκοράρει με τα χρώματα της ομάδος μας. Ευχόμαστε στο πρώην παίκτη του Πανιώνιου, Καλαμάτας, Σπάρτης, Πανηλειακού, Ιάλυσου, σιδερένιος και πολλά γκολ με τα χρώματα της ομάδος μας”.
Χθες το απόγευμα αναμενόταν να οριστικοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Πέππα.