Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020 15:48

Τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει η Αναγέννηση Παραλίας

Γράφτηκε από τον

 

Τουρνουά ποδοσφαίρου για νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο η Αναγέννηση Παραλίας.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της, πρόκειται για το 1ο καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου και δήλωσαν συμμετοχή εκτός από τη διοργανώτρια, η Καλαμάτα, ο Πάμισος, ο Αίας και οι Τιτάνες. Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων) και αφορούν τα τμήματα Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14. Σήμερα (8 μ.μ. - 10 μ.μ.) θα γίνουν οι αγώνες Κ 8 και Κ 10, ενώ μετά το τέλος των αγώνων υπάρχει η παράσταση “Ο Καραγκιόζης και το φάντασμα”. Την Κυριακή 7 με 8.30 μ.μ θα γίνουν τα ματς για την κατηγορία Κ 12 και 8.30 – 10.30 μ.μ. για την Κ 14. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά από παιδικό συγκρότημα. Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία και σε όλες τις ομάδες θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα συμμετοχής.

Επιμορφωτική συνάντηση

Επιμορφωτική συνάντηση στον προαύλιο χώρο του “Τennis Club”, για τους γονείς των αθλητών των ομάδων υποδομής της, διοργάνωσε την Τετάρτη η Αναγέννηση Παραλίας. Το θέμα της επιμορφωτικής συνάντησης ήταν “Ψυχολογία και Ποδόσφαιρο”, το οποίο ανέπτυξε η Μαρία Ρισβάνη ψυχολόγος με ειδικότητα στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία. Οι γονείς άκουσαν με προσοχή όσα τους ανέφερε η κ. Ρισβάνη κατά της διάρκεια της ομιλίας της, που κράτησε σχεδόν 40 λεπτά. Αμέσως μετά ακολούθησε συζήτηση με τους γονείς, ενώ η κ. Ρισβάνη απάντησε και σε ερωτήσεις και έλυσε τις απορίες που είχαν πάνω σε αυτά που άκουσαν.
Αυτή η επιμορφωτική συνάντηση ήταν μία από τις πολλές που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η διοίκηση της Αναγέννησης το επόμενο διάστημα.