Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 13:00

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ενίσχυση στην επίθεση με Δαλκαφούκη!

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ενίσχυση στην επίθεση με Δαλκαφούκη!

Δύο μεταγραφές και δύο αποχωρήσεις ανακοίνωσε ο Εθνικός Μελιγαλά τις προηγούμενες ημέρες...

Πιο σημαντική κίνηση ενίσχυσης είναι αναμφίβολα η απόκτηση του Βασίλη Δαλκαφούκη από τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Ο 25χρονος επιθετικός έδειξε την περσινή σεζόν τα δείγματα γραφής του με τη φανέλα του Απόλλωνα, σκοράροντας 11 γκολ σε ένα γύρο. Η απόκτηση του από τον Εθνικό συνιστά μεγάλη επιτυχία και αναμένεται να αποτελέσει τη δύναμη πυρός για το συγκρότημα του Παναγιώτη Πολίμου.
Η ανακοίνωση της διοίκησης του Εθνικού αναφέρει:
“Ο Βασίλης Δαλκαφούκης θα είναι μαζί μας...
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμάτας, Α.Ο. Λουτρακιου, Ατρόμητου Αθηνών, Αίαντα Καλαμάτας, συμφώνησε με την ομάδα μας για τον επόμενο χρόνο και θα δώσει άλλο χρώμα στην επίθεση!
Βασίλη σου ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και μετά πολλά γκολ”.

Πήρε και τον γκολκίπερ Γ. Αργυρόπουλο

Δεύτερη μεταγραφή του Εθνικού Μελιγαλά είναι ο τερματοφύλακας Γιώργος Αργυρόπουλος που πέρυσι υπερασπίστηκε την εστία του Παπαφλέσσα Χώρας.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Γιώργος Αργυρόπουλος είναι η δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα μας . Είναι τερματοφύλακας και πέρυσι κέρδισε την άνοδο με την ομάδα του Παπαφλέσσα Χώρας και για πολλά χρόνια αγωνιζόταν στα πρωταθλήματα της Αθήνας. Γιώργο, σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη από επιτυχίες και υγεία”!

Τέλος οι Κουρούπης, Τσουκαλάς

Στον αντίποδα παρελθόν αποτελεί από τους “κυανόλευκους” ο Δημήτρης Κουρούπης, ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Εθνικού τα τελευταία χρόνια.
Επίσης ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Σωκράτη Τσουκαλά από το Διαβολίτσι, με τον νεαρό επιθετικό να επιστρέφει στον ΑΟΔ μετά από λίγους μήνες παρουσίας στον Εθνικό Μελιγαλά.