Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020 14:46

ΕΡΑΝΗ: Για πέμπτη χρονιά στα πράσινα ο Γιώργος Πέππας

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Για πέμπτη χρονιά στα πράσινα ο Γιώργος Πέππας

Σε μία ακόμη ανανέωση ποδοσφαιριστή προχώρησε η Εράνη που στελεχώνει με γοργούς ρυθμούς το ρόστερ της εν όψει της σεζόν 2020-21 στην Α’ τοπική.

Η Φιλιατρινή ομάδα ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον μέσο Γιώργο Πέππα και ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα και την προσεχή περίοδο.
Η ανακοίνωση της Εράνης αναφέρει:
“Ο ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον παίκτη παράδειγμα προ μίμηση Γιώργο Πέππα. Για πέμπτη σερί χρόνια η συνεργασία αυτή γίνεται αμοιβαία επωφελή για όλους μας και ευχόμαστε στο Γιώργο υγεία και πολλά γκολ με τα χρώματα της ομάδος μας”.
Ο Πέππας είναι από τα βασικά στελέχη της Εράνης τα τέσσερα τελευταία χρόνια και μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις.
Αποτελεί δηλαδή ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλου.
Να θυμίσουμε πως είχαν προηγηθεί οι ανανεώσεις των Λυκούργου Ανδρώνη και Κώστα Μπεγλετζή. Ο πρώτος ήταν βασικός και αναντικατάστατος την περσινή σεζόν στην πράσινη άμυνα, ενώ ο δεύτερος στάθηκε άτυχος μιας και στην διάρκεια της περσινής προετοιμασίας υπέστη ρήξη χιαστών και έχασε όλη τη σεζόν, χωρίς να προλάβει να αγωνιστεί ούτε σε ένα επίσημο ματς! Ουσιαστικά δηλαδή πρόκειται για μεταγραφή της Φιλιατρινής ομάδας, που ποντάρει πολλά πάνω του, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για δεινό σκόρερ.
Επίσης να σημειώσουμε πως πρώτη μεταγραφή της Εράνης είναι ο έμπειρος τερματοφύλακας Θοδωρής Ντουγέρογλου και η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα.
Στον αντίποδα μέχρι στιγμής έχει αποχωρήσει ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Βέλλης που πήρε μεταγραφή στον Πάμισο Μεσσήνης.