Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020 15:18

Στον Πάμισο ο Παπαγιαννόπουλος

Γράφτηκε από τον
 
Μετά τον Παναγιώτη και τον Αριστείδη  Παπαγιαννόπουλο, ήρθε η σειρά να φορέσει τη φανέλα του Παμίσου και ο μικρότερος της οικογένειας Παπαγιαννόπουλου.
Ο λόγος για τον Πάνο Παπαγιαννόπουλο, εγγονός του Παναγιώτη και γιος του Αρη, οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στους Νησιώτες, συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή παράδοση. 
Η ομάδα της Μεσσήνης ανακοίνωσε το Σάββατο τη συμφωνία με τον 18χρονο μεσοαμυντικό, ο οποίος αποτελεί το τρίτο κατά σειρά θερινό απόκτημα μετά τους Γιώργο Βέλλη από την Εράνη και Σταύρο Μπούνα από τον Εθνικό Μελιγαλά. 
Ο Παπαγιαννόπουλος έχει αγωνιστεί στον Αίαντα, στη Σπερχογεία, στο Διαβολίτσι και τον Πανθουριακό. Στους "ταύρους" είχε προπονητή τον Γιώργο Καλόμαλο, με τον οποίο θα συνεργαστούν ξανά αυτή τη φορά σε μεγαλύτερη κατηγορία (Γ' εθνική) και με περισσότερες απαιτήσεις.
“Η οικογένεια του Παμίσου καλωσορίζει την τρίτη γενιά της οικογένειας Παπαγιαννόπουλου. Πάνο καλωσόρισες στην ομάδα μας!
Ευχόμαστε στον νεαρό ταλαντούχο που αγωνίζεται με επιτυχία ως μέσος και αμυντικός, να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”, αναφέρει η ανακοίνωση του Παμίσου για την απόκτηση του ικανού ποδοσφαιριστή. Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες για τους "πράσινους" που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.