Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020 17:46

Με τον ίδιο κορμό και προπονητή ο Ηρακλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό θα πορευτεί και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Ηρακλής Καλαμάτας.

Η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας Αρης Γαλανόπουλος, που θα βρίσκεται για 4η σερί περίοδο στον πάγκο του Ηρακλή, έχουν χαράξει συγκεκριμένο πλάνο στο οποίο κινούνται τα τελευταία χρόνια και αυτό θα συνεχίσουν και την σεζόν που ακολουθεί. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μιας και στόχος είναι να ανανεώσουν όλοι οι παίκτες που ήταν στην ομάδα την αγωνιστική περίοδο που έφυγε. Αλλωστε εδώ και χρόνια η ομάδα στηρίζεται κυρίως σε παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Από εκεί και πέρα γίνονται κάποιες προσπάθειες για ενίσχυση με παίκτες που θα ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας. Σίγουρα θα γίνουν μία με δύο στοχευμένες κινήσεις με παίκτες οι οποίοι να μπορέσουν να εγκλιματιστούν άμεσα και να βοηθήσουν την ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σχετική με τα παραπάνω είναι και η δήλωση του Αρη Γαλανόπουλου χθες στην “Ελευθερία”: “Η ομάδα πλαισιώνεται με παιδιά που ανήκουν στα σπλάχνα της. Θα προσπαθήσουμε και τη νέα περίοδο να έχουμε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η άνοδος είναι πάντα στα σχέδια μας και ως στόχος πέφτει στο τραπέζι τα δύο τελευταία χρόνια. Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι παρασυρόμαστε κάνοντας κινήσεις είτε εντυπωσιασμού, είτε με μεγάλο κόστος. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει η πολυετής συνεργασία με την ομάδα, γιατί ταιριάζει η φιλοσοφία μας στο ρόλο που θα πρέπει να έχει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός”.

Η Καλαματιανή ομάδα έχει σταματήσει τις προπονήσεις από την αναστολή των πρωταθλημάτων, τον περασμένο Μάρτιο. Τώρα οι άνθρωποι του Ηρακλή περιμένουν την ΕΠΣΜ, να γνωστοποιήσει τις προκηρύξεις έτσι ώστε να κάνουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ