Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 12:30

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Παναγιώτης Παναγόπουλος είναι από την Κυριακή το βράδυ ο νέος πρόεδρος του Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το πρώτο συμβούλιο της νεοεκλεγείσας διοίκησης με βασικό θέμα την συγκρότηση σε σώμα. Στην νέα διοίκηση που αποτελείται από 9 μέλη, υπάρχουν οι Παναγιώτης Παρασκευόπουλος και Σπύρος Βέλμαχος που επαναδραστηριοποιήθηκαν, καθώς δεν ήταν στο προηγούμενο συμβούλιο, οι Λεωνίδας Αγγελόπουλος, Νίκος Μαλιαρίτης είναι καινούργια πρόσωπα.

Από εκεί και πέρα ο νέος πρόεδρος πρόεδρος Π. Παναγόπουλος, ήταν 6 σερί σεζόν στη διοίκηση, αλλά για πρώτη φορά θα είναι επικεφαλής, ο Αλέκος Διονυσόπουλος είναι από τα πιο παλιά μέλη, καθώς ασχολείται με τα διοικητικά για 8η σερί χρόνια, όπως και η Χριστίνα Καλύβα, που βρίσκεται στην ομάδα για 6η συνεχόμενη σεζόν.

Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται από τους Παναγιώτη Παναγόπουλο πρόεδρο, Δημήτρη Καλύβα αντιπρόεδρο, Λεωνίδα Αγγελόπουλο γενικό γραμματέα, Παναγιώτη Παρασκευόπουλο ταμία, Χριστίνα Καλύβα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Αλέκο Διονυσόπουλο γενικό αρχηγό, Σπύρο Βέλμαχο εκπρόσωπο στην ΕΠΣΜ, Χρόνη Μηλιώνη, Νίκο Μαλιαρίτη μέλη. Μετά τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα έγινε συζήτηση για το αγωνιστικό κομμάτι, σε ότι αφορά τον προπονητή και το έμψυχο υλικό.

Σύντομα θα ξεκινήσουν συζητήσεις για προπονητή και για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Σε ότι αφορά το δεύτερος στόχος είναι να παραμείνουν όλα τα παιδιά και από εκεί και πέρα να γίνουν οι 3 με 4 προσθήκες.

Ο Απόλλων Πεταλιδίου επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και όπως τονίστηκε στη διάρκεια του προχθεσινού συμβουλίου στόχος είναι η ομάδα να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία μέσα από την οποία να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.