Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 14:04

Με το ίδιο τεχνικό τιμ συνεχίζει ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με το ίδιο προπονητικό επιτελείο θα πορευτεί και τη ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Σωτήρης Μπουραντώνης και Αντώνης Αγγελής θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Καλαματιανή ομάδα για τρίτη σερί χρονιά. Ο Παναγιωτόπουλος παραμένει στον πάγκο της πρώτης ομάδας, ο Αγγελής θα συνεχίσει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων και ο Μπουραντώνης θα έχει την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας. Σε ότι αφορά τις ομάδες υποδομής ο Παναγιωτόπουλος θα προσφέρει και σε αυτές την βοήθεια του, μιας και θα είναι συνεργάτης με τον Μπουραντώνη.

Ηδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και όπως επισημαίνουν στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσουν πάνω στο πλάνο που έχουν χαράξει και είναι να δουλεύουν με στόχο την αξιοποίηση των νεαρών παικτών. Ευχάριστο γεγονός είναι πως όλα τα παιδιά που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα συνεχίσουν και αν χρειαστεί να γίνουν προσθήκες από το μεταγραφικό παζάρι, θα είναι μέχρι δύο το πολύ. Σε αυτούς θα προστεθούν και 6 παιδιά που θα προωθηθούν από το παιδικό τμήμα. Αυτά σημείωσε και ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος με δήλωση του χθες στην “Ελευθερία”. “Ο σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται πάνω σε αυτό που έχουμε χαράξει και μας αντιπροσωπεύει και δεν είναι άλλο από το να δουλεύουμε με νεαρά παιδιά”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “ Ολη η περσινή ομάδα έχει μείνει εκτός από κάνα δυο παιδιά που έγραψαν πανελλήνιες και περιμένουμε να δούμε σε ποιες σχολές θα περάσουν. Από εκεί και μετά κάποια παιδιά από τις ομάδες υποδομής της ακαδημίας θα ανέβουν στο αντρικό τμήμα”.

Στο διοικητικό κομμάτι, έχει γίνει η γενική συνέλευση, όπου εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και οι εκλογές για νέα διοίκηση. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας”.