Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 14:40

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανανέωσαν Κατσαρέας και Εμμανουήλ

Γράφτηκε από τον

Οι έμπειροι ποδοσφαιριστές Τζανέτος Κατσαρέας και Χρήστος Εμμανουήλ θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΑΕΚ Καλαμάτας.

Η διοίκηση μετά την γνωστοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή Αγγελο Σπάλλα, ξεκίνησε μαζί του, τον σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της προσεχής ποδοσφαιρικής σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Αγγελος Σπάλλας ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στις αρχές Δεκεμβρίου αντικαθιστώντας τον Πέτρο Χιώτη. Από την Παρασκευή, ξεκίνησαν οι επαφές με τους παίκτες που βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα ανανεώσουν και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν. Δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές αφού στόχος είναι να ανανεώσουν όλα τα παιδιά και από εκεί και πέρα να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες. Για την ώρα οι δύο πρώτες ανανεώσεις όπως προαναφέραμε αφορούν δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές τον 34χρονο τερματοφύλακα Τζανέτο Κατσαρέα (Ομόνοια, Τέλλο Αγρα, Απόλλων Καλαμάτας, Εθνικό Μελιγαλά, Τέλλο Αγρα, Διαβολίτσι, Σέρρες, Ομόνοια) και το 37χρονο επιθετικό Χρήστο Εμμανουήλ (Δώριο, Παναθηναϊκό, Σπερχογεία, Δώριο, Ανδρούσα, Χώρα, Αναγέννηση Παραλίας).

Οι επαφές με παίκτες από το υπάρχον υλικό θα συνεχιστούν μέχρι να κλείσει το θέμα των ανανεώσεων και μετά θα δοθεί το βάρος στην ενίσχυση της ομάδας. Ηδη σε αυτό το θέμα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.