Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 19:57

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πίστη για νίκη στον "τελικό" με Α.Ο. Φαραί

Γράφτηκε από τον

Η νίκη επί της Κυπαρισσίας έβαλε τον Πάμισο σε θέση οδηγού στη φετινή κούρσα της Α' τοπικής. Για να μείνει όμως σ' αυτήν θα πρέπει να νικήσει το Σάββατο το απόγευμα τον Α.Ο. Φαραί στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης". Με διπλό οι Νησιώτες θα είναι αγκαλιά με τον τίτλο έχοντας τουλάχιστον διαφορά 2 βαθμών από τη δεύτερη Κυπαρισσία.

Το πρωτάθλημα βέβαια δεν τελειώνει το Σάββατο, όμως το εκτός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Ανδρούσα είναι θεωρητικά πιο βατό με δεδομένο ότι οι νεοφώτιστοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή.
Αντίθετα ο Α.Ο. Φαραί παίζει την επιβίωσή του και οι πρωτοπόροι γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο.
Ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης τονίζει ότι : "ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα και άδικα βρίσκεται σ' αυτή τη βαθμολογική θέση. Οπως θέλει όμως το ματς, έτσι το θέλουμε και εμείς. Είναι τελικός και σκεφτόμαστε μόνο τους τρεις βαθμούς".

Προπόνηση στο Ασπρόχωμα

Η προετοιμασία για τον Α.Ο. Φαραί συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος προκειμένου να εξοικειωθούν οι "πράσινοι" στις συνθήκες που θα συναντήσουν στην Καλαμάτα. Προβλήματα από τραυματισμούς δεν υπάρχουν, αλλά ο Πάμισος θα αγωνιστεί  με μια πολύ σημαντική απουσία. Ο λόγος για τον Σωτήρη Δημητρακόπουλο που αναχώρησε για μόνιμη εγκατάσταση στην Αυστραλία και  δεν υπολογίζεται ούτε για τα μπαράζ ανόδου (αν ο Πάμισος αναδειχθεί πρωταθλητής Μεσσηνίας).