Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020 11:20

Σεμινάριο προπονητών σήμερα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας σε συνεργασία με την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Στο σεμινάριο που θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ, θα μιλήσουν οι προπονητές Γιώργος Κορακάκης, με θέμα: “Επιθετική ανάπτυξη για παιδιά ηλικίας Κ15 έως Κ17” και ο προπονητής-γυμναστής Βασίλης Αλεξίου με θέμα: “Προθέρμανση στο ποδόσφαιρο και φυσική κατάσταση για ερασιτεχνικά σωματεία”.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας καλεί τα μέλη του να παρακολουθήσουν το παραπάνω σεμινάριο. Επίσης μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι έχουν πιστοποίηση προπονητή.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιεί η νέα διοίκηση του Σ.Π.Π.Μ. για τα μέλη της. Επίσης η διοίκηση του τοπικού συνδέσμου έχει καλέσει να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας και προπονητής Γιώργος Φάββας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης με τους αντιπροέδρους Αγγελο Γεωργόπουλο, Ηλία Αλεξανδρόπουλο, που είναι και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσσάρης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ Γιώργος Μπλάνας.