Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020 15:01

ΕΡΑΝΗ: Πήρε τον 18χρονο Ορφέα Γκότση

Γράφτηκε από τον

Τις κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της συνεχίζει η Εράνη, η οποία την Τρίτη πραγματοποίησε τη δεύτερη μεταγραφή της.

Ο λόγος για τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό Ορφέα Γκότση, ο οποίος αγωνιζόταν στο Διαγόρα Κοπανακίου. Μια μεταγραφή που αποτελεί και επένδυση για το μέλλον αφού είναι γνωστό ότι η Εράνη, δίνει ιδιαίτερο βάρος στην αξιοποίηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών είτε αυτοί προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της, είτε από άλλες ομάδες, όπως συνέβη με τον Γκότση.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός αμυντικός αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της Εράνης, καθώς είχε προηγηθεί η απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Θεόδωρου Ντουγέρογλου.
Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού πέρα από τις δύο μεταγραφές, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα οι Λυκούργος Ανδρώνης, Κώστας Μπεγλεκτσής και Γιώργος Πέππας. Από εκεί και πέρα οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον υλικό και με κάποιους που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συνεργασία με Διαγόρα Κοπανακίου

Η μεταγραφή του Ορφέα Γκότση από το Διαγόρα Κοπανακίου στην Εράνη, αποτέλεσε και την αφορμή για να προχωρήσουν σε συνεργασία οι δύο ομάδες. Αυτή η συνεργασία δεν θα αφορά μόνο την ανταλλαγή ποδοσφαιριστών, αλλά θα είναι σε όλα τα επίπεδα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Εράνης, μετά τη συμφωνία για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό Ορφέα Γκότση. Το ΔΣ της ομάδος μας ευχαριστεί θερμά τον Διαγόρα Κοπανακίου για την παραχώρηση του Ορφέα στην ομάδα μας και η συνεργασία με το Τριφυλιακό σωματείο θα είναι διαρκής και σε όλα τα επίπεδα. Ευχόμαστε στον Ορφέα υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδος μας”.