Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020 16:17

ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνεχίζει στον πάγκο ο Γιάννης Ζαπρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Το σχεδιασμό του για τη προσεχή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε ο Α.Ε.Π.Σ. Αρις Καλαμάτας, ανανεώνοντας τη συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Ζαπρόπουλο και 4 ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση ξεκίνησε τις ανανεώσεις ξεκινώντας από τον προπονητή κ. Ζαπρόπουλο και αμέσως μετά σε συνεργασία μαζί του άρχισαν να κτίζουν την ομάδα της ερχόμενης σεζόν.
Ο κ. Ζαπρόπουλος θα στηριχθεί στα νέα παιδιά του συλλόγου που προέρχονται από την ακαδημία Tornados p.f.a., αλλά και σε ορισμένους έμπειρους παίκτες που θα τα πλαισιώνουν και θα λειτουργούν ως στήριγμα τους μέσα στο γήπεδο. Ετσι οι πρώτες κινήσεις αφορούσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές Νίκο Λουμάκη, Σταύρο Πετρόπουλο, Κωνσταντίνο Δελφάκη και Χρήστο Γεωργακόπουλο.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σειρά ανανεώσεων αλλά και προώθηση παικτών από τα τμήματα υποδομής. Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του συλλόγου αλλά και της συνεργαζόμενης ακαδημίας αυτού, Tornados p.f.a., προετοιμάζονται για κάτι το οποίο θα ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου και θα είναι έτοιμοι να το ανακοινώσουν στο άμεσο μέλλον.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ