Παρασκευή, 17 Ιούλιος 2020 15:03

Στον πάγκο του Διαγόρα Κοπανακίου ο Γιώργος Μητρόπουλος

Γράφτηκε από τον
Στον πάγκο του Διαγόρα Κοπανακίου ο Γιώργος Μητρόπουλος

 

Τον Γιώργο Μητρόπουλο επέλεξε η διοίκηση του Διαγόρα Κοπανακίου να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τριφύλιος ποδοσφαιριστής θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, καθώς από τα καθήκοντα του προπονητή θα προσφέρει τις υπηρεσίες τους και ως αθλητής.

Η διοίκηση της Τριφυλιακής ομάδας μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η διοίκηση του Διαγόρα Κοπανακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Μητρόπουλο ο οποίος θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα. Ο νέος μας προπονητής έχει αγωνιστεί για χρόνια στο Καλό Νερό, σε Τέλλο Άγρα, Κυπαρισσία και Εράνη Φιλιατρών, ενώ είναι και προπονητής στις ακαδημίες του Καλού Νερού”.

Ο Γιώργος Μητρόπουλος για τη συνεργασία του με την ομάδα του Κοπανακίου, σε σύντομη δήλωση του ανέφερε: “Ξεκινάμε μία καλή και σοβαρή δουλειά. Στόχος της διοίκησης είναι να φτιάξουμε κάτι καλό και δυνατό για το μέλλον και το αποτέλεσμα θα φανεί στο τέλος. Λίγα λόγια και πολύ δουλειά”.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Διαγόρας Κοπανακίου προχώρησε σε συνεργασία με την Εράνη, η οποία δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό μέρος, αλλά θα είναι πολυεπίπεδο. Πάντως η πρώτη κίνηση της συνεργασίας ήταν η απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Ορφέα Γκότση από την Εράνη.

Σχετικά με τη συνεργασία των δύο ομάδων, η διοίκηση του Διαγόρα έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση: “Η διοίκηση του Διαγόρα Κοπανακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την ομάδα της Εράνης Φιλιατρών. Οι δύο ομάδες είχα πάντα άριστες σχέσεις μεταξύ τους και αυτό επισημοποιήθηκε με τη συνεργασία που θα έχουν από σήμερα. Τέλος, ανακοινώνεται ότι παραχωρείται στην Φιλιατρινή ομάδα ο ποδοσφαιριστής μας Ορφέας Γκότσης”.