Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2020 11:53

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Διαφωνία και... αναβολή για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Γράφτηκε από τον

 

 

Συμφώνησαν ότι... διαφωνούν. Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Καλαμάτα δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και πλέον αναμένεται νέα συνέλευση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η Μαρία Μπουρνά που κατέχει το 38,5% των μετοχών, ίδιο ποσοστό με τον πρόεδρο Γιώργο Πρασσά, δεν δέχτηκε την αύξηση του Μ.Χ. από 50.000 σε 400. 000 ευρώ και έτσι η διαδικασία οδηγήθηκε σε αναβολή.

Με την πλευρά του κ. Πρασά τάχθηκαν και οι Γιάννης Νταόπουλος (13%), Γιώργος Ράλλης (10%), όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της μεσσηνιακής ΠΑΕ για τη γενική συνέλευση της περασμένης Παρασκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γραφεία της ομάδας βρέθηκαν μόνο οι πληρεξούσιοι δικηγόροι. Μετά από αυτή την εξέλιξη καθυστερεί και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, όπου ουδείς γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η "Μαύρη Θύελλα". Η διοίκηση ευελπιστεί σε αναδιάρθρωση και άνοδο, ενώ τονίζει ότι διευθετήσει άμεσα τα οργανωτικά θέματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη γενική συνέλευση αναφέρει: " Στις 17/7/2020 στη Γ.Σ των μετόχων της ΠΑΕ ΠΣ Καλαμάτα 2019, η αύξηση του Μ.Κ. στο οκταπλάσιο του αρχικού δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς καταψηφίσθηκε μόνο από τη μέτοχο Μαρία Μπουρνά ενώ υπερψηφίσθηκε από τους λοιπούς μετόχους Γιώργο Πρασσά,Ιωάννη Νταόπουλο και Γεώργιο Ράλλη. Η ΠΑΕ άμεσα θα λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την επίτευξη αύξησης του Μ.Κ, λόγω των θεμάτων που εκκρεμούν και εν όψει της νέας περιόδου με την πιθανότητα συμμετοχή της ομάδας στην αναβαθμισμένη Β' Εθνική κατηγορίας δύο ομίλων (οργανωτικά θέματα - μεταγραφές)".