Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 15:53

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Απέκτησε Κλουβάτο και Μουστάκα

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Απέκτησε Κλουβάτο και Μουστάκα

 

Σε δύο σημαντικές μεταγραφές προχώρησε η Α.Ε. Μάνης, κάνοντας... σεφτέ στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι Μανιάτες απέκτησαν τον Θανάση Κλουβάτο (φωτό κάτω) και τον Αρη Μουστάκα (φωτό πάνω αριστερά) και ενισχύθηκαν σημαντικά στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή.

Ο Κλουβάτος είναι 26 χρονών κεντρικός αμυντικός και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Σπερχογεία. Οι καλές του εμφανίσεις του έδωσαν μεταγραφή στον Απόλλωνα Καλαμάτας, όπου καθιερώθηκε στο κέντρο της άμυνας.

Τα τελευταία χρόνια ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, που διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα, έπαιζε ποδόσφαιρο σε ομάδα της Αθήνας και η Α.Ε. Μάνης του δίνει την ευκαιρία να επιστρέψει στα Μεσσηνιακά γήπεδα.

Παίκτης της Μάνης θα είναι και ο Αρης Μουστάκας που θα φορέσει ξανά στην ασπρόμαυρη φανέλα μετά από ένα χρόνο. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί ακόμη σε “Μαύρη Θύελλα”, Πανθουριακό και Εθνικό Μελιγαλά και τον τελευταίο χρόνο υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

Οι δύο αυτοί παίκτες σαφώς και ανεβάζουν ποιοτικά την ομάδα του Τάκη Δρούγα που στοχεύει σε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Συνάμα στην Α.Ε. Μάνης θα επιστρέψουν και ορισμένοι Μανιάτες ποδοσφαιριστές για να πλαισιώσουν το ρόστερ, αφού σκοπός είναι να στηριχθεί η ομάδα και στα “δικά” της παιδιά.

Οσον αφορά τις αποχωρήσεις οι παίκτες που δεν συνεχίζουν στην Α.Ε. Μάνης είναι οι Βαγγέλης Βαβαρούτσος, Δημήτρης Τσουλάκος και Κώστας Ασημακόπουλος.

Η προετοιμασία της ομάδας σύμφωνα με τον προγραμματισμό του προπονητή Τάκη Δρούγα θα ξεκινήσει στις 9 ή 10 Αυγούστου.