Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2020 17:36

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Πρόεδρος ξανά μετά από 20 χρόνια ο Κώστας Γιακουμής!

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Πρόεδρος ξανά μετά από 20 χρόνια ο Κώστας Γιακουμής!

Μετά από σχεδόν μια 20ετία επιστρέφει στη θέση του προέδρου της Σπερχογείας ο Κώστας Γιακουμής.

Μετά τη εκλογή νέας διοίκησης την περασμένη Δευτέρα 13 του μήνα και της συγκρότησης σε σώμα την Πέμπτη (16 Ιουλίου), τα μέλη της νεοεκλεγείσας διοίκησης ψήφισαν τον Κώστα Γιακουμή για να ηγηθεί της προσπάθειες ώστε να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της και να συμμετάσχει στις διοργανώσεις του κυπέλλου και του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.

Ο έμπειρος παράγοντας είχε διατελέσει πρόεδρος της ομάδας το 2000 όταν και κατέκτησαν οι “ταύροι” το πρώτο πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία της Μεσσηνίας, το οποίο συνέπεσε και με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση της. Στα διοικητικά της Σπερχογείας ήταν από το 1999 έως και το 2001, όπου και επέστρεψε φέτος.

Το συμβούλιο

Η νέα διοίκηση που όπως προαναφέραμε συγκροτήθηκε σε σώμα την περασμένη Πέμπτη και είναι 9μελής απαρτίζεται από τους Κώστα Γιακουμή πρόεδρο, Παναγιώτη Οικονομόπουλο Α’ αντιπρόεδρο, Τάσο Λάμια Β’ αντιπρόεδρο, Ευγενία Δούση γενική γραμματέα, Αργύρη Δικαίο ταμία, Βασίλη Βεργόπουλο Α’ γενικό αρχηγό, Δημήτρη Ευσταθίου Γιακουμή Β’ γενικό αρχηγό, Γιώργο Μπάκα α’ έφορο υλικού και υπεύθυνο γηπέδου, Φώτη Γιακουμή Β’ έφορο υλικού.

Στον πάγκο ο Μπουραντώνης

Αμέσως μετά τη συγκρότηση σε σώμα, η νέα διοίκηση ασχολήθηκε με θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Το πρώτο ήταν η πρόσληψη του προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη με τον οποίο θα ξεκινήσουν μαζί το κτίσιμο της ομάδας για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Ηδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό αφού στόχος είναι να παραμείνουν τα περισσότερα παιδιά και από εκεί και πέρα να γίνουν όποιες κινήσεις ενίσχυσης χρειάζεται η ομάδα.

Μιας και ο λόγος για ανανεώσεις ο 22χρονος αμυντικός Ευθύμης Δωδέκατος έγινε ο πρώτος παίκτης που ανανέωσε και παραμένει στην ομάδα από το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.