Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2020 15:01

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ανακοίνωσε Ζέππο και Μπούνα

Γράφτηκε από τον

“Σεφτέ” στο μεταγραφικό παζάρι έκανε η Σπερχογεία, ανακοινώνοντας την απόκτηση των Κανάρη Μπούνα και Ακη Ζέππου (φωτό).

Αμφότεροι αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Ο πρώτος είναι ακραίος μπακ, ενώ ο Ζέππος αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και επιστρέφει μετά από πάρα πολλά χρόνια στους “ταύρους”. Εκτός όμως από μεταγραφές έχουμε και ανανεώσεις στη Σπερχογεία, η οποία συμφώνησε με τους Ευθύμη Δωδέκατο, Κώστα Σταματίου και Γιάννη Καραχάλιο, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται οι περιπτώσεις των Παναγιώτη Πετράκου και Κώστα Κοστρίβα.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες μεταγραφές για τους “ταύρους”, που θα αγωνιστούν κανονικά στην Α’ τοπική, αφού βρέθηκε λύση στα διοικητικά. Η νέα διοίκηση προχωρά λοιπόν άμεσα το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ως γνωστόν έχει δώσει τα χέρια με τον προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη.

Μπουραντώνης: "Να οργανωθούμε για τα επόμενα χρόνια"

Ο έμπειρος τεχνικός σχολιάζοντας στην ‘Ε” τη συμφωνία με τη Σπερχογεία είπε: “Από την προσέγγιση που μου έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας, είδα ότι έχουν ενθουσιασμό να χτίσουν κάτι από την αρχή. Με νέα παιδιά, αλλά και κάποια έμπειρα που θα τα πλαισιώσουν. Η Σπερχογεία είναι μεγάλη ομάδα και θέλουμε να οργανωθούμε για τα επόμενα χρόνια”.

Ο Σωτήρης Μπουραντώνης σημείωσε ακόμα ότι: “Θέλουμε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία στην Α’ τοπική και να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα κάνουμε μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ