Σάββατο, 25 Ιούλιος 2020 13:44

Ο Γιάννης Χελάς προπονητής στις ακαδημίες της Α.Ε. Μάνης

Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Χελάς αποτέλεσε τα δύο προηγούμενα χρόνια το “βαρύ πυροβολικό” της Α.Ε. Μάνης στην επίθεση.

Τη νέα σεζόν θα συνεχίσει να σκοράρει για λογαριασμό της Α.ΕΜ., αλλά παράλληλα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως προπονητής των ακαδημιών! Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε ότι ο έμπειρος επιθετικός, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία σε αυτό το σημαντικό τμήμα.

Η τεράστια εμπειρία του στα γήπεδα. Η επαγγελματική συμπεριφορά του ως ποδοσφαιριστής..
Η έμπρακτη αγάπη που έχει για την ΑΕΜ.. Αλλά κυρίως η διάθεση και η όρεξη πού έχει να ασχοληθεί με το αντικείμενο μας καθιστά υπέρμετρα αισιόδοξους πώς θα μας δικαιώσει απόλυτα για την επιλογή μας!!!
Προσεχώς θα υπάρξει ανακοίνωση και για τους συνεργάτες που θα στελεχώσουν το προπονητικό team!!!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΜ για τη συμφωνία με τον Χελά όσον αφορά το κομμάτι των ακαδημιών.

Ο Χελάς παίρνει τη σκυτάλη από τους Σπύρο Πιχιγιόνι και Κλεάνθη Σπυρέα, που για διαφορετικούς λόγους δεν θα συνεχίσουν και η διοίκηση τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΑΕΜ ευχαριστεί θερμά τους Σπύρο Πιχιγιονι και Κλεάνθη Σπυρεα για την εξαιρετική δουλειά τους την περασμένη χρονιά στα τμήματα ακαδημιών τής ομάδος μας!!! Για διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας(σπουδές- επαγγελματικές υποχρεώσεις)η νέα χρονιά θα τους βρει εκτός Μεσσηνίας και δυστυχώς δε θα μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο τούς!! Η οικογένεια της ΑΕΜ τούς εύχεται ότι καλύτερο,να έχουν πάνω από όλα υγεία και προσωπική επιτυχία σε ότι και αν κάνουν!”.