Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2020 11:30

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μεταγραφές για τίτλο!

Γράφτηκε από τον

Πρωταγωνιστικούς στόχους θα έχει η Κυπαρισσία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής...

Ο ΑΟΚ διεκδίκησε πέρυσι τον τίτλο, μιας και είχε βάλει ψηλά τον πήχη, όμως το κακό ξεκίνημα που είχε στη σεζόν, αλλά και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορονοϊού του στέρησαν την ευκαιρία να το κατακτήσει.
Φέτος το καλοκαίρι οι διοικούντες της Τριφυλιακής ομάδας αποφάσισαν να βάλουν για μια ακόμη χρονιά... βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα προκειμένου να πάρει τον τίτλο στην Α’ τοπική Μεσσηνίας και να ανέβει στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Το πρώτο τους μέλημα ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Φωτόπουλο. Ο τεχνικός από την Αμαλιάδα έκανε πέρυσι με τον ΑΟΚ πορεία πρωταθλητισμού στο διάστημα που κάθισε στον “κυανόλευκο” πάγκο και η θητεία του ήταν ασφαλώς πετυχημένη.
Ο ίδιος δεν κρύβει τα λόγια του και μιλά ξεκάθαρα για τους στόχους του ΑΟΚ την προσεχή χρονιά: “Ο σχεδιασμός που κάναμε με τη διοίκηση έχει ένα και μοναδικό σκοπό... Την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική και την άνοδο στη Γ’ εθνική. Η ομάδα έχει ένα κορμό παικτών από πέρυσι, έχουν γίνει ορισμένες μεταγραφές ποιοτικών παικτών και μαζί με άλλες που θα ακολουθήσουν, θεωρώ πως θα φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο για να κάνει πρωταθλητισμό”.

Η επιστροφή Παναγόπουλου

Η Κυπαρισσία μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει τέσσερις μεταγραφές πρωτοκλασάτων παικτών και θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλες τρεις.
Καταρχάς επέστρεψε μετά από 4 χρόνια ο Φώτης Παναγόπουλος (φωτό) που είχε φορέσει με μεγάλη επιτυχία την κυανόλευκη φανέλα για μια διετία.
Ο 34χρονος επιθετικός είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΑΟΚ τη σεζόν 2014-15, βγαίνοντας πρώτος σκόρερ στην Α’ τοπική με 26 γκολ.
Ο Παναγόπουλος πέρυσι έπαιζε στον Ολυμπιακό Ζαχάρως στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Πανηλειακού.
Δεύτερη μεταγραφή είναι ο Φώτης Σκοτζάι που είναι 27 χρονών ακραίος επιθετικός που έχει παίξει σε Ολυμπιακό Ζαχάρως, Νίκη Τραγανού, ΠΑΟ Βάρδας, Ζάκυνθος και Πανηλειακό.
Στον Ολυμπιακό Ζαχάρως αγωνίζονταν και τα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της Κυπαρισσίας...
Ο λόγος για τον 25χρονο μέσο Δημήτρη Κατσιώλη και τον 21χρονο μεσοαμυντικό Δημήτρη Καπλάνη,ο οποίος πριν δύο χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Αθηνών με την Κηφισιά.

Πάει για άλλες τρεις μεταγραφές

Ο ΑΟΚ θα προχωρήσει σε τουλάχιστον άλλες τρεις μεταγραφές πρωτοκλασάτων παικτών (τερματοφύλακας, μεσοαμυντικός, μεσοεπιθετικός).
Σαν εσωτερική μεταγραφή λογίζεται και ο Χρήστος Μπουτσικάκης που είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο, αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με τα κυανόλευκα.
Ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης ανανέωσε και θα παραμείνει στο ρόστερ, ενώ σε συζητήσεις με την διοίκηση βρίσκονται οι Καμαρινός και Χριστόπουλος.

Φεύγει ο Μπάρκας,
ερωτηματικό ο Κόλλιας

Παρελθόν από την Τριφυλιακή ομάδα είναι ο τερματοφύλακας Θοδωρής Ντουγέρογλου και τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει ο επιθετικός Δημήτρης Μπάρκας. Ο Διονύσης Γεωργιόπουλος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και δεν υπολογίζεται στο ρόστερ από τον Ηλία Φωτόπουλο.
Οσον αφορά τον επιθετικό Νίκο Κόλλια είναι ερωτηματικό είναι αν θα παραμείνει στον ΑΟΚ λόγω και επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Αν αποχωρήσει ο Φιλιατρινός φορ, τότε θα αντικατασταθεί από άλλον ποδοσφαιριστή.
Τέλος, η προετοιμασία της Κυπαρισσίας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Αυγούστου. Ο προπονητής Ηλίας Φωτόπουλος έχει δώσει πρόγραμμα προπόνησης δύο εβδομάδων σε όλους τους παίκτες, προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση, πριν την επίσημη έναρξη τω προπονήσεων.