Κυριακή, 27 Απρίλιος 2014 16:57

ΑΧΑΪΚΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Δεν μπορεί ούτε τη δεύτερη θέση…

Γράφτηκε από τον
ΑΧΑΪΚΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Δεν μπορεί ούτε τη δεύτερη θέση…

Η Καλαμάτα δεν μπόρεσε  να εκμεταλλευτεί την ήττα του Παναργειακού από την Ερμιονίδα και να επιστρέψει στην 2η θέση του 4ου ομίλου, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 στην Κάτω Αχαγιά από την Αχαϊκή.


Η Μεσσηνιακή ομάδα σε ένα ακόμη ματς έδειξε το κακό της πρόσωπο. Η άσχημη εμφάνιση σε συνδυασμό με κάποιες άτυχες στιγμές έφεραν λοιπόν μια ακόμη ήττα, απέναντι σε μια Αχαϊκή που δεν ήταν καλύτερη από την Καλαμάτα. Με δύο λόγια δηλαδή ήταν ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι, που κρίθηκε στα πρώτα λεπτά. Συγκεκριμένα στο 3' η Καλαμάτα έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Ηλιόπουλου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό όμως η Αχαϊκή βρήκε στόχο. Ο Νικολόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Πετρόπουλος με προβολή σημείωσε το 1-0.
Στο 30' οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ του Αποσκίτη που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ και στο 42' χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία της Καλαμάτας να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Οι Μεσσήνιοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Νικολόπουλου, αλλά ο Καλαντζής που ανέλαβε να το εκτελέσει νικήθηκε από τον Δρακόπουλο.

Λίγα πράγματα
στην επανάληψη

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έπαιξαν αμυντικά και κράτησαν μάλλον εύκολα τη νίκη αφού η Καλαμάτα δεν είχε λύσεις για να φτάσει με αξιώσεις κοντά στο γκολ.
Το παιχνίδι μάλιστα τελείωσε με το χειρότερο τρόπο για τους Μεσσηνίους αφού στο 83' χτύπησε στο χέρι ο Γιάννης Τσόπελας και αποχώρησε, ενώ η Καλαμάτα συνέχισε με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα αφού είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της. Του προσφέρθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αχαγιάς. Έκανε ακτινογραφίες που έδειξαν πάντως ότι δεν πρόκειται για κάταγμα, άρα ο Καλαματιανός αμυντικός απέφυγε τα χειρότερα.
Η Αχαϊκή με τη νίκη αυτή ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή της ενώ η Καλαμάτα παρέμεινε 3 βαθμούς πίσω από τον Παναργειακό και πλέον είναι δύσκολο να προλάβει την δεύτερη θέση στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.
Περίπου 300 φίλαθλοι της Αχαϊκής βρέθηκαν στο γήπεδο και μόλις 15 Μεσσήνιοι φίλαθλοι.
ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πετρόπ0υλος, Ντάζος, Νικολόπουλος, Μπεκίρης, Σουρανής, Αγελλόπουλος (60′ Τόγιας), Αποσκίτης, Καζαντζής, Σπανός (89′ Διακατος).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κολοβούρης, Τσόπελας, Λιόλιος (76' Πούτσης), Καντούτσης, Κωνσταντόπουλος, Μπελεβέτης, Μαρτίνος, Σκόνδρας (46' Καλογερόπουλος), Ηλιόπουλος, Καλαντζής, Καραχάλιος (62' Οντσβόνγκ).





Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/3437-gethniki-omades