Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2020 16:08

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Βρέθηκε λύση στο διοικητικό πρόβλημα

Γράφτηκε από τον

Η διοικητική αβεβαιότητα αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες στη Χώρα, μιας και εκλέχθηκε νέα διοίκηση που θα κατεβάσει την ομάδα στην Α’ τοπική.

Ο Παπαφλέσσας αντιμετώπισε πρόβλημα στο να εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο, μιας και αρκετές γενικές συνελεύσεις που είχαν οριστεί απέβησαν άκαρπες.
Μπροστά στον κίνδυνο να μην κατέβει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, στο οποίο επέστρεψε μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, ορισμένοι βγήκαν μπροστά παλιοί παράγοντες της ομάδας, αλλά και άτομα που ήταν στο απερχόμενο συμβούλιο. Τα πρόσωπα που δήλωσαν ενδιαφέρον και θα βρίσκονται στο νέο συμβούλιο που θα προκύψει είναι οι: Δημήτρης Καγιάς, Παύλος Φιλόπουλος, Γιώργος Αναστασόπουλος, Στάθης Πουλακίδας, Ηλίας Παναγιωτόπουλος, Φώτης Μαθιός, Θεόδωρος Σπυρόπουλος, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Τάσος Καραμπότσος και Γεωργία Μπογιατζή.
Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι παράγοντες για να μπουν στο συμβούλιο και μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα γίνει η συγκρότηση σε Σώμα.
Το πρώτο που θα κοιτάξουν να λύσουν είναι το θέμα του προπονητή, όπου προτεραιότητα αποτελεί ο περσινός τεχνικός της ομάδας Λυκούργος Ανδρώνης που οδήγησε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία μετά από δέκα χρόνια.