Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2020 09:50

Στον Διαγόρα Ρόδου ο Μιχάλης Μπαστακός

Γράφτηκε από τον

Παίκτης του Διαγόρα Ρόδου είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Μιχάλης Μπαστακός.

Ο καλαματιανός επιθετικός υπέγραψε στην ομάδα της Ρόδου που πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση της Football League. Ο 24χρονος επιθετικός, που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τον Α.Ο. Φαραί, πέρυσι αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες μεγάλων ομάδων όπως ο Αρης, ο Ηρακλής και η Παναχαϊκή.
Η ανακοίνωση της Ροδίτικης ομάδας αναφέρει:
«Ο Διαγόρας αλλάζει! Υψώνει την ιστορική σημαία του! Ξεκινά τις μεταγραφικές του κινήσεις, θέλοντας να συγκροτήσει το ισχυρό σύνολο που θα υλοποιήσει τους στόχους της νέας περιόδου. Πρώτη "κυανέρυθρη" μεταγραφή, ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μπαστακός. Σε τέσσερις ημέρες κλείνει τα 24 του χρόνια, έχοντας γεννηθεί στην Καλαμάτα.
Έχει ύψος 1.92μ. και θεωρείται ένας από τους καλύτερους "σέντερ φορ" της ηλικίας του. Ο Μπαστακός ξεκίνησε να παίζει στις Ακαδημίες του ΑΟ Φαραί (Μεσσηνίας). Σε ηλικία 15 ετών, εντάχθηκε στις ομάδες Κ-15, Κ-17 και Κ-20 του Ατρομήτου Αθηνών, όπου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Πήγε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ως δανεικός, τον Ιανουάριο του 2017 (Super League). Επέστρεψε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι 2017 (Super League) και τον Ιανουάριο του 2018, πήρε μεταγραφή στον Άρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, πήγε στην Παναχαϊκή, ενώ πέρσι, αγωνίσθηκε με την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.
Έχει αγωνισθεί και στην Εθνική Ελλάδος Κ-19 (Ελπίδων). Η Διοίκηση της ΠΑΕ τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη χρονιά γεμάτη από γκολ. Η ιστορία συνεχίζεται και το συναίσθημα δεν μεταβιβάζεται...».