Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 14:01

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λύθηκε η συνεργασία με Μηλίτση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λύθηκε η συνεργασία με Μηλίτση

Παρελθόν από τον Πανιώνιο Καλαμάτας αποτελεί ο προπονητής Γιώργος Μηλίτσης.

Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε τους κυανέρυθρους στο εντός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής (9 Νοεμβρίου 2019) με τον Χανδριναϊκό (ξεκίνησε με νίκη 2-1), αντικαθιστώντας τον Παντελή Τσιγαρίδη, ο οποίος είχε αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Η λύση της συνεργασίας ήταν φιλική, όπως φαίνεται από σχετική δήλωση μελών της διοίκησης: “Μετά από μια πετυχημένη χρόνια χώρισαν φιλικά Πανιώνιος και Γιώργος Μηλίτσης. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον προπονητή για την πορεία της ομάδας και το ήθος του και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του διαδρομή”.
Ηδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση νέου προπονητή, με τους παράγοντες του Πανιωνίου να έχουν ξεκινήσει επαφές με κάποιους προπονητές και θα γίνει προσπάθεια να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε σε συνεργασία μαζί του να κτιστεί η ομάδα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Οι διοικούντες έχουν ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον υλικό, αλλά οι αποφάσεις θα παρθούν σε συνεργασία με το νέο προπονητή.
Για την ώρα πάντως, έχουν αποχωρήσει δύο παίκτες από την Καλαματιανή ομάδα. Ο 23χρονος μέσος Μιχάλης Κώστας συμφώνησε πριν λίγες ημέρες με το Δώριο, ενώ ο Μπάμπης Κοντοθανάσης ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στη Λιβαδειά.