Τρίτη, 28 Ιούλιος 2020 15:02

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ξεκίνημα στις μεταγραφές με Δ. Μπάλα

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει η Ομόνοια την προετοιμασία της για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Η πρώτη συγκέντρωση και γνωριμία παλιών και νέων παικτών θα γίνει στα αποδυτήρια της ομάδας στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας” στις 6 το απόγευμα. Μετά τη γνωριμία οι παίκτες θα μοιραστούν το αθλητικό υλικό και θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση.
Αυτές τις ημέρες οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Αργυρόπουλο έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις τους με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό για να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και τις επαφές με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους ώστε να κλείσουν άμεσα αυτούς που θέλουν και από εκεί και μετά θα στραφούν στα θέματα που αφορούν την προετοιμασία. Χθες μάλιστα ανακοινώθηκε η απόκτηση του 24χρονου μεσοαμυντικού Δημήτρη Μπάλα που έχει αγωνιστεί σε Σπερχογεία, Πανθουριακό και Ανδρούσα.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό οι κινήσεις ενίσχυσης θα είναι 7 με 8 σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.
Για την ώρα ο μοναδικός παίκτες που έχει αποχωρήσει είναι ο Βαγγέλης Χελάς, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη.