Τρίτη, 28 Ιούλιος 2020 16:03

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μόνο γυναίκες στο νέο διοικητικό συμβούλιο!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μόνο γυναίκες στο νέο διοικητικό συμβούλιο!

Γυναικεία υπόθεση αποτελεί πλέον το διοικητικό κομμάτι στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα το νέο 8μελές διοικητικό συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα πριν λίγες ημέρες απαρτίζεται μόνο από γυναίκες. Και οι 8 ήταν απλά μέλη στο προηγούμενο συμβούλιο, αλλά στο καινούργιο εκτός από δύο που παρέμειναν μέλη, οι υπόλοιπες ανέλαβαν θέσεις με την Αντωνία Παναγιωτοπούλου να είναι η πρόεδρος.

Πρόεδρος η Αντωνία Παναγιωτοπούλου

Αναλυτικά το καινούργιο διοικητικό σχήμα έχει ως εξής: Αντωνία Παναγιωτόπουλου πρόεδρος, Παναγιώτα Τσατά αντιπρόεδρος, Σμαραγδή Μανιάτη γενική γραμματέας, Αγγελική Μπουραντώνη ταμίας, Χριστίνα Βρυώνη υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Αθανασία Μπάκα νομική σύμβουλος, Παναγιώτα Κυριακοπούλου, Βασιλική Αθανασάκου μέλη.
Τώρα σε συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Παναγιωτόπουλο θα ξεκινήσει η στελέχωση της ομάδας που θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.
Σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος θα απαρτίζεται από τους παίκτες που ανήκουν στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό και από εκεί και πέρα αν κριθεί απαραίτητο θα γίνουν και κινήσεις ενίσχυσης.
Για την ώρα δύο παίκτες έχουν αποχωρήσει ο 17χρονος μεσοαμυντικός Αποστόλης Τσάκωνας και ο 16χρονος μεσοεπιθετικός Βασίλης Δημητρίου. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές θα βρουν στη Σπερχογεία, τον προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη, τον οποίο γνωρίζουν, αφού τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Καλαμάτας.
Τέλος η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες να εξασφαλίσει έσοδα, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εδώ και λίγες ημέρες έχουν τεθεί σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι της ομάδας και όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό μπορούν να το δείξουν έμπρακτα αγοράζοντας κάρτες διαρκείας ώστε να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στους δύο προπονητές της ομάδας, της ανδρικής και των τμημάτων υποδομής. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι Βασίλης Παναγιωτόπουλος 6948175988 και Σωτήρης Μπουραντώνης 6947596480.
Τέλος, σε ότι αφορά την προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”.