Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2020 13:21

Champions League: Περιμένουν χιλιάδες κόσμο στη Λισαβόνα!

Γράφτηκε από τον

Παρά τους πολύ δύσκολους καιρούς και την πανδημία που συνεχίζει να πλήττει τον κόσμο, στην Πορτογαλία περιμένουν χιλιάδες οπαδούς για τη γιορτή του Final-8 του Champions League παρά το γεγονός πως τα ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ακόμα κι αν ο κορονοϊός δεν επιτρέπει στους οπαδούς να βρεθούν στο γήπεδο, οι Πορτογάλοι θεωρούν... δώρο, το γεγονός πως κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη διεξαγωγή των τελευταίων αγώνων του φετινού Champions League σε μια ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα της διοργάνωσης, κατάσταση.

Το Final-8 θα ξεκινήσει στις 12 του Αυγούστου και η Ντανιέλ Σα, εκτελεστική διευθύντρια του πορτογαλικού Ινστιτούτου Διοίκησης και Μάρκετινγκ, ανέφερε:

«Πιστεύουμε ότι περίπου 15.000 οπαδοί θα έρθουν στη χώρα μας και τη Λισαβόνα, ακόμα και χωρίς εισιτήριο, απλά και μόνο για να βρίσκονται κοντά στις ομάδες τους και να ζήσουν τη γιορτή με λίγο διαφορετικό τρόπο. Γι' αυτές τις 12 μέρες που θα διαρκέσουν οι αγώνες θα θέλει ο κόσμος να ζήσει την ατμόσφαιρα σε μια χώρα που λατρεύει το ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, στην Πορτογαλία περιμένουν έσοδα περί των 50 εκατομμυρίων ευρώ από τη διεξαγωγή του Final-8!

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ