Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2020 14:54

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Απέκτησε τον μέσο Σάκη Λάζαρη

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη μεταγραφή του πραγματοποίησε ο Τέλλος Αγρας που συμπληρώνει ένα ένα τα κομμάτια του παζλ εν όψει της σεζόν 2020-21 που ξεκινά σε 50 περίπου ημέρες...

Οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν τον Σάκη Λάζαρη που είχε μείνει ελεύθερος από το Βλαχόπουλο. Πρόκειται για 31χρονο μέσο που έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ομάδα του Βλαχόπουλου, ενώ έχει φορέσει για μια σεζόν και τη φανέλα του Τσικλητήρα Πύλου.
Ο Λάζαρης μπορεί να αγωνιστεί στον άξονα τόσο ως αμυντικό χαφ, όσο και πιο μπροστά ως 8αρι.
Να θυμίσουμε πως η ομάδα των Γαργαλιάνων είχε κάνει σεφτέ στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Στέλιου Ηλιόπουλου από την Μεθώνη.
Προχωρημένες επαφές υπάρχουν και με κεντρικό αμυντικό, μιας και είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ενίσχυση στο χώρο της άμυνας.
Επίσης στα υπόψιν είναι η απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα.
Από το ρόστερ της περσινής περιόδου συνεχίζουν όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον αμυντικό Σπύρο Πιχιγιόνι.

"Πρώτη" την Δευτέρα

Η ομάδα των Γαργαλιάνων ετοιμάζεται και για την έναρξη της προετοιμασίας της, που έχει οριστεί για την προσεχή Δευτέρα 3 Αυγούστου σύμφωνα με τον προγραμματισμό του προπονητή Δημήτρη Λίτσα.
Αξίζει να σημειωθεί πως πάνω από δέκα νεαροί ποδοσφαιριστές έκαναν υπό τις οδηγίες του 39χρονου τεχνικού, προπόνηση για ένα περίπου μήνα προκειμένου να είναι έτοιμοι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Αλλωστε ο Τέλλος Αγρας ποντάρει πολλά στη νέα φουρνιά και είναι δεδομένο πως αρκετοί πιτσιρικάδες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και θα έχουν ενεργό ρόλο την προσεχή περίοδο.