Κυριακή, 27 Απρίλιος 2014 20:38

Μπάκος: "Να καταφέρουμε ξανά το ακατόρθωτο"

Γράφτηκε από τον

Αισιόδοξος για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας που ξεκινάνε σε λίγες ημέρες εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μπάκος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αρκαδία 93.8 ο εκ των ιδιοκτηκτών της αρκαδικής ΠΑΕ τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να ταξιδέψει τους φίλους της σε ακόμα ένα όνειρο και να τους προσφέρει μεγάλες στιγμές και πρόσθεσε:

«Είμαστε εδώ. Όλοι έτοιμοι, όλοι μαζί για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο. Μπορούμε; Μπορούμε. Αλλά πως μπορούμε; Όλοι μαζί. Έτσι μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Το κάναμε παλιότερα, την εποχή που δεν μας ήξερε ποδοσφαιρικά κανείς. Έτσι μπορούμε να το κάνουμε και τώρα. Τώρα, όμως, θα το κάνουμε σε άλλο επίπεδο. Τώρα η ομάδα είναι ομάδα της Ευρώπης και μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Όλοι μαζί μπορούμε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά ώστε ο Μάιος να μας μείνει αξέχαστος.».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μπάκος επεσήμανε τα άλματα που έχει κάνει η ομάδα της Τρίπολης τα τελευταία χρόνια.

«Δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί όταν ήμασταν στο τοπικό, ότι θα φτάναμε ψηλά και θα φτάναμε μια μέρα να διεκδικούμε Κύπελλο (σ.σ αναφέρθηκε στην περσινή πρόκριση στον τελικό). Ας μη λέμε πολλά. Ας προσπαθήσουμε και πάλι όλοι μαζί για να πιάσουμε το ακατόρθωτο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μόνο έργα και πάμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR