Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 20:51

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο η Ατλέτικο Μαδρίτης

Γράφτηκε από τον

Άλωσε και το «Μεστάγια»! Την ένατη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Κυριακής (27/4) πραγματοποιώντας ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πριμέρα Ντιβιθιόν.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, λοιπόν, απέδρασε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Βαλένθια (0-1) και όχι μόνο διατηρεί ζωντανό το όνειρο, αλλά είναι πλέον και φαβορί για το πρωτάθλημα, όσο κι αν δεν το παραδέχονται στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Για να το πούμε πιο απλά, για το φινάλε του ισπανικού πρωταθλήματος απομένουν τρεις αγωνιστικές κι αν η Ατλέτικο νικήσει τις Λεβάντε (εκτός), Μάλαγα (εντός) και Μπαρτσελόνα (εκτός) τότε σηκώνει την κούπα.

Στο κυριακάτικο (27/4) ματς του «Μεστάγια» τώρα, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Βάσκος μέσος Ραούν Γκαρθία ο οποίος με το γκολ που πέτυχε στο 43' με κεφαλιά, χάρισε στους Μαδριλένους το τρίποντο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Ζοάο Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ, Γκαγιά, Φουέγκο, Παρέχο (53' Βάργκας), Μπαραγκάν (62' Φεγκουλί), Ζόνας (82' Φέντε Καρτάμπια), Πιάτι, Αλκάθερ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Μιράντα, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (69' Σόσα – 90' Αλντερβέιρελντ), Νταβίντ Βίγια (59' Αρντά Τουράν), Ντιέγκο Κόστα.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR