Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 12:08

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Την Κυριακή η πρώτη συγκέντρωση

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη συγκέντρωση για τη ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα πραγματοποιήσει ο Α.Ο. Διαβολιτσίου την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Η συγκέντρωση που θα έχει και χαρακτήρα γνωριμίας ανάμεσα στα παλιά και νέα πρόσωπα, θα πραγματοποιηθεί στα αποδυτήρια του γηπέδου του Διαβολιτσίου. Η διοίκηση με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η επίσημη "πρώτη" θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο "Καπετάν Βασίλης".

Δεν αποκλείεται την Κυριακή να γίνει και προπόνηση ολιγόωρης διάρκειας ώστε να μπουν για λίγο οι ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 3 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία στο γήπεδο του Διαβολιτσίου.

Ο Α.Ο.Δ. θα θα συμμετάσχει για δεύτερη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όπου θα επιδιώξει να έχει καλή παρουσία και να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια θα ακολουθηθεί το πλάνο, που έχουν αποφασίσει η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη και δεν είναι άλλο από την αξιοποίηση των ντόπιων ποδοσφαιριστών, με τη βοήθεια κάποιων έμπειρων στην κατηγορία, οι οποίες θα αποκτηθούν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής σεζόν.

Το τεχνικό τιμ

Ο Αλέξης Μαντζούνης που θα βρίσκεται στο πάγκο για δεύτερη σερί χρόνια θα έχει ως συνεργάτη του, τον καθηγητή φυσικής αγωγής Στέλιο Ηλιόπουλο, ενώ το προπονητικό επιτελείο θα στελεχωθεί και με έναν βοηθό προπονητή και έναν προπονητή τερματοφυλάκων. Και τη νέα περίοδο συνεχίζουν δίπλα στο προπονητικό τιμ, ο έφορος Νίκος Αντωνακόπουλος και ο Αρης Αρβανίτης. Σε εξέλιξη είναι οι επαφές με κάποια πρόσωπα για την πρόσληψη βοηθού προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων και γίνονται προσπάθειες αυτό να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Το ρόστερ

Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής οι Αλέξανδρος Τσεπελέ, Στάθης Βλάχος, Ιπποκράτης Δήμας, Γιάννης Κοτσοβός, Παύλος Σουλαντίκας και Σωκράτης Τσουκαλάς.

Εχουν ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα οι Φώτης Μπαλόπουλος, Γιώργος Μουλιάτος, Γιάννης Τζανετέας, Αγγελος Γεωργιόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Πιτσιλής, Αρης Σταματελόπουλος, Γρηγόρης Φωτόπουλος και Τάσος Κωνσταντακόπουλος.