Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 13:54

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κράτησε Αντωνίου και πήρε τρεις παίκτες

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κράτησε Αντωνίου και πήρε τρεις παίκτες

 

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γουλιέλμο Αντωνίου και την απόκτηση τριών παικτών προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο Ολυμπιακός Ανάληψης.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για 3η σερί αγωνιστική περίοδο. Ο Αντωνίου με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της ερχόμενης σεζόν. Η διοίκηση σε ανακοίνωση σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας αναφέρει: “Η σημαία στον ιστό της... Για ακόμα 1 χρόνο ο Γουλιέλμος Αντωνίου στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες”.

Από εκεί και μετά οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν τις πρώτες τους μεταγραφές. Συγκεκριμένα απέκτησαν τον 31χρονο δεξιό μέσο Νικουλάε Ραντούκου ο οποίος προέρχεται από τον Πάμισο. Οι άλλοι δύο είναι αμυντικοί (στόπερ) ο 25χρονος Παναγιώτης Μήτρου, που αγωνιζόταν στον ΑΕΠΣ Αρις και ο 29χρονος Παναγιώτης Δεδούσης στον Πανευαϊκό. Για τους τρεις νεοαποκτηθέντες, η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης σημειώνει: “Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Nikulae Raduku από τον Πάμισο Μεσσήνης, τον Μήτρου Παναγιώτη από τον ΑΠΣ Αρις και τον Δεδούση Παναγιώτη από τον Πανευαϊκό. Τους ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες”.

Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις, οι παράγοντες της ομάδας συνεχίζουν τις συζητήσεις τους με τους Γιάννη Μαυροειδάκο, Βασίλη Αλεβίζο, Βασίλη Δουρούμη, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσουν και παράλληλα έχουν προχωρήσει και τις συζητήσεις με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους. Γίνεται προσπάθεια ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν ολοκληρωθεί όλες μεταγραφές, αφού στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη 5 παίκτες.

Ο Νίκος Πατσιώτης είναι από τους παίκτες που δεν ανανέωσαν και έμεινε ελεύθερος.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο, ορίστηκε για τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου Μεσσήνης.