Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020 15:41

Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ: Ανανέωσε ο επιθετικός Κώστας Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ: Ανανέωσε ο επιθετικός Κώστας Λυμπερόπουλος

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος θα συνεχίσει να σκοράρει για λογαριασμό της Α.Ε. Λογγάς, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Ο 23χρονος επιθετικός, που τα δύο τελευταία χρόνια αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ, όχι μόνο της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος μετά από συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης, υπήρξε ταύτιση απόψεων και έτσι έδωσαν τα χέρια και για 3η σερί σεζόν θα φοράει την φανέλα της Α.Ε. Λογγάς.

Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την συνεργασία τους με την ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει την προσεχή ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Οι παίκτες που έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους μέχρι στιγμής είναι ο τερματοφύλακας Δημήτρης Βαρβεράκης, οι αμυντικοί Γιάννης Κουτσουμπός, Βασίλης Βάγιας, Μάρκος Δρακοπαναγιωτάκης, Αναστάσης Καραμπέτσος, οι μέσοι Θεόδωρος Σούσα, Παναγιώτης Τραγομαλάς, Βαγγέλης Κυριόπουλος, Παναγιώτης Κυριόπουλος, Γιώργος Γελαδάς, Βασίλης Βουτιέρος και τελευταίος που ανανέωσε είναι ο Κώστας Λυμπερόπουλος, που αναφέραμε στην αρχή.

Στόχος της διοίκησης είναι να ανανεώσουν οι παίκτες από τον βασικό κορμός της χρονιάς που πέρασε και από εκεί και πέρα να γίνουν όσες προσθήκες χρειάζονται. Η πρώτη προσθήκη είναι αυτή του 20χρονου αμυντικού (αριστερό μπακ) Νίκου-Μάριου Κουτσαντώνη, ο οποίος είχε δοθεί στην Καλλιθέα στο β’ γύρο της χρονιάς που πέρασε.

Ενα άλλο θέμα που είναι σε εξέλιξη και στο οποίο έχουν ρίξει το βάρος του οι παράγοντες της Α.Ε.Λ. είναι αυτό του προπονητή. Αυτές τις ημέρες συνεχίζονται οι συζητήσεις για να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή και σε συνεργασία μαζί του να ολοκληρωθεί η στελέχωση της ομάδας. Παράλληλα με το θέμα του προπονητή, έχουν προχωρήσει και οι επαφές με τρεις ακόμη παίκτες από το υπάρχον υλικό με στόχο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα.