Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 14:28

ΑΟ ΛΑΙΙΚΩΝ: Την Κυριακή αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ.

Γράφτηκε από τον

Την προσεχή Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Α.Ο. Λαιίκων με θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα. Μάλιστα σε εμφανή σημεία στα Λέϊκα, έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση ώστε οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν που θα απευθύνονται για να θέσουν υποψηφιότητα. Σε αυτή την ανακοίνωση αναφέρονται τα ονόματα και τα τηλέφωνα του προέδρου Γιώργου Κάτσαρη και του γενικού γραμματέα Κώστα Κόντου, οι οποίοι θα συγκεντρώσουν τις υποψηφιότητες.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση λήγει την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Για την ώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι παραμένει προπονητή ο Παναγιώτης Ζουζούνης, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο για δεύτερη σερί χρονιά.

Τέλος, η έδρα της ομάδας για προπονήσεις και επίσημα παιχνίδια θα είναι το γήπεδο των Λεΐκων, καθώς λειτουργικά είναι έτοιμο, αλλά απομένει να τοποθετηθούν πάγκοι που θα κάθονται οι αναπληρωματικοί παίκτες των ομάδων, καθώς και ο κεντρικός πάγκος για τον παρατηρητή αγώνα.

Οι πάγκοι είναι ένα θέμα που αφορά το Δήμο Καλαμάτας, με τους παράγοντες του Α.Ο. Λαιίκων να έχουν ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι θα λυθεί το πρόβλημα.