Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 10:40

ΕΠΣΜ: Δεν "κατεβαίνουν" Ανδρούσα, Χανδριναϊκός και Α.Ο. Φυτειάς - Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣΜ: Δεν "κατεβαίνουν" Ανδρούσα, Χανδριναϊκός και Α.Ο. Φυτειάς - Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής

Εκπνέει σήμερα το μεσημέρι η προθεσμία των μεσσηνιακών ερασιτεχνικών ομάδων για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ τη σεζόν 2020-21.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 3 το μεσημέρι στα γραφεία της Ενωσης, μαζί με την καταβολή του σχετικού παραβόλου ανά κατηγορία.
Σε Α’, Α1 και Β’ τοπική έχουν δικαίωμα συμμετοχής 65 ομάδες, ενώ όσον αφορά το κύπελλο Μεσσηνίας υποχρεωτική είναι η συμμετοχή του Διαβολιτσίου, του Παμίσου, των ομάδων Α’ και Α1 τοπικής και προαιρετικής των ομάδων της Β’ τοπικής.
Μένει να δούμε λοιπόν πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, γιατί μέχρι χθες αρκετές ήταν σχεδόν σίγουρο πως δεν θα δήλωναν και θα έμεναν ως εκ τούτου ανενεργές για την περίοδο 2020-21. Από την Α’ τοπική η Ανδρούσα δεν προτίθεται να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, μιας και όσες γενικές συνελεύσεις πραγματοποιήθηκαν δεν είχαν το παραμικρό αποτέλεσμα για την εκλογή νέας διοίκησης. Πρόβλημα αντιμετώπισαν τόσο η Σπερχογεία, όσο και η Χώρα όμως κατάφεραν να βρουν τη λύση στα διοικητικά και θα βρίσκονται τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία.
Από την Α1 τοπική δύο ομάδες έχουν μεγάλο διοικητικό πρόβλημα και δεν πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα... Ο λόγος για τον Χανδριναϊκό και τον Α.Ο. Φυτειάς που μέχρι χθες όλα συνηγορούσαν πως δεν πρόκειται να καταθέσουν συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα.

"Παίζεται" του Μιλτιάδη

Μόνο ένα... θαύμα θα αντιστρέψει την κατάσταση στις δύο αυτές ομάδες, αλλά και στην Ανδρούσα και θα αλλάξει τα δεδομένα την τελευταία ημέρα της προθεσμίας.
Στη Β’ τοπική στον... αέρα βρίσκεται ο Μιλτιάδης και οι πιθανότητες να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι μοιρασμένες. Πρόβλημα διοικητικό είχε και η Καλλιθέα, όμως έβγαλε συμβούλιο και θα κατέβει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Μπορεί βέβαια να προκύψουν κι άλλες ομάδες, κυρίως από τη Β’ τοπική, που να μη δηλώσουν συμμετοχή γι’ αυτό και πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 3 το μεσημέρι για να δούμε πόσα... κενά θα υπάρξουν στις τρεις κατηγορίες.