Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020 16:29

Στο τεχνικό τιμ και στις ακαδημίες του Διαβολιτσίου ο Γιάννης Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον

Στο τεχνικό τιμ του Α.Ο. Διαβολιτσίου θα βρίσκεται ο Γιάννης Αντωνόπουλος, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του συλλόγου.

Ο 50χρονος προπονητής θα είναι βοηθός – γυμναστής στην ομάδα στο πλευρό του Αλέξη Μαντζούνη, ενώ θα αναλάβει και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον συμπατριώτη μας Γιάννη Αντωνόπουλο, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ Αθηνών, στο διπλό ρόλο του άμεσου συνεργάτη του προπονητή μας Αλέξη Ματζούνη και προπονητή των υποδομών της ομάδας μας. Καλώς όρισες Γιάννη, καλή επιτυχία στο έργο σου!”.

"Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον συμπατριώτη μας Γιάννη Αντωνόπουλο ,απόφοιτο ΤΕΦΑΑ Αθηνών,στον διπλό ρόλο του άμεσου συνεργάτη του προπονητή μας Αλέξη Ματζούνη και προπονητή των υποδομών της ομάδας μας. Καλώς όρισες Γιάννη,καλή επιτυχία στο έργο σου!". Ο Αντωνόπουλος τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στον Διαγόρα Κοπανακίου, έχει διατελέσει προπονητής στο Δώριο και τον Εθνικό Μελιγαλά, ενώ ήταν βοηθός προπονητή στον Πάμισο.