Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020 18:23

ΠΑΜΙΣΟΣ: Νέος γυμναστής ο Κατσούλης

Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Κατσούλης θα είναι ο νέος γυμναστής του Παμίσου και συνεργάτης του Γιώργου Καλόμαλου στο τεχνικό τιμ των νησιωτών.

Ο έμπειρος γυμναστής είναι απόφοιτος Τ.Ε.ΦΑ.Α με ειδικότητα ποδόσφαιρο και εργάζεται ως γυμναστής στην Α’ θμια Εκπαίδευση.
Ο Κατσούλης έχει πλούσιο βιογραφικό μιας και επί σειρά ετών ήταν γυμναστής στον Μεσσηνιακό και την Καλαμάτα, ενώ ακόμη έχει περάσει από τον Ηρακλή Καλαμάτας, τον Πανιώνιο Καλαμάτας, την Αναγέννηση Παραλίας και τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Ο καλαματιανός τεχνικός δήλωσε ότι νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που θα είναι μέλος στην ιστορική ομάδα του Παμίσου, η οποία έχει καλή διοίκηση, καλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές και έναν πολύ καλό και ικανό προπονητή. Κατά την γνώμη του αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Ο Κατσούλης, που έπιασε σήμερα δουλειά, ευχαριστεί τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, ενώ η αθλητική οικογένεια του Παμίσου τον καλωσορίζει και του εύχεται μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!
Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Μεσσήνης είχε συμφωνήσει πριν λίγες εβδομάδες με τον Ευτύχη Τασιόπουλο για τη θέση του γυμναστή, όμως αυτή η συνεργασία δεν προχώρησε.