Δευτέρα, 03 Αύγουστος 2020 18:53

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μπαίνει στο γήπεδο την Τετάρτη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μπαίνει στο γήπεδο την Τετάρτη

Δύο ημέρες έμειναν για να μπει στο γήπεδο ο Εθνικός Μελιγαλά εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η “πρώτη” των κυανολεύκων, υπό τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Πολίμου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο Μελιγαλά.

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών, που έχει κλείσει ήδη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Πέντε φιλικά

Πρώτο φιλικό ματς είναι απέναντι στον... γείτονα Α.Ο. Διαβολιτσίου στις 22 Αυγούστου, μετά από τέσσερις ημέρες θα αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό και στις 29 του μήνα το Νέο Αρι.
Στις 2 Σεπτεμβρίου θα δοθεί φιλικό ματς με την Α.Ε. Μάνης και τελευταίο προγραμματισμένο φιλικό είναι στις 9 Σεπτεμβρίου απέναντι στα Πράσινα Πουλιά.

Λύθηκε η συνεργασία με Λυμπερόπουλο, Καλύβα

Οσον αφορά τον προγραμματισμό, παρελθόν από τον Εθνικό αποτελούν οι Χρήστος Λυμπερόπουλος και Αλέξανδρος Καλύβας, τους οποίους ευχαριστεί για τη συνεργασία η διοίκηση του συλλόγου.
Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Ζύλφο, Δαλκαφούκης, Αργυρόπουλος και Σαούτης και λογικά θα γίνουν άλλες 1-2 κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.