Δευτέρα, 03 Αύγουστος 2020 15:18

Νέα διοίκηση στον Παπαφλέσσα Χώρας

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Παύλο Φιλόπουλο απέκτησε ο Παπαφλέσσας Χώρας.

Ο Φιλόπουλος ήταν ξανά πρόεδρος της ομάδας από το 2011 έως τo 2013, ενώ νέο πρόσωπο στο διοικητικό σχήμα είναι ο Επαμεινώνδας Καγιάς, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο και πλέον ανέλαβε πόστο γενικού αρχηγού.
Στη νέα διοίκηση συμμετέχουν κάποια μέλη από το προηγούμενο Δ.Σ. και μπήκαν και άλλοι που είχαν διατελέσει παράγοντες προηγούμενα χρόνια.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:
Παύλος Φιλόπουλος πρόεδρος, Αναστάσιος Καραμπότσος επίτιμος πρόεδρος, Δημήτρης Καγιάς Α’ αντιπρόεδρος, Θεόδωρος Σπυρόπουλος Β’ αντιπρόεδρος, Ηλίας Παναγιωτόπουλος Γ’ αντιπρόεδρος, Φώτης Μαθιός γενικός γραμματέας, Γιώργος Αναστασόπουλος ταμίας, Επαμεινώνδας Καγιάς γενικός αρχηγός, Σωτήρης Φωτεινόπουλος, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, Ευστάθιος Πουλακίδας του Νικολάου, Γιώργος Μυλωνάς και Αναστάσιος Λίτσας μέλη.
Βασικός στόχος της ομάδας τη νέα σεζόν θα είναι η παραμονή στην Α’ κατηγορία. Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού στόχος είναι να μείνουν όλοι οι παίκτες και θα στηριχθεί σε ντόπιους παίκτες από την ευρύτερη περιοχή
Το πρώτο θέμα που θα κληθεί να ξεκαθαρίσει άμεσα η νέα διοίκηση είναι αυτό το προπονητή. Ετσι θα γίνει πρώτα συζήτηση με τον προπονητή Λυκούργο Ανδρώνη και μετά θα προχωρήσουν και στα άλλα θέματα.