Δευτέρα, 28 Απρίλιος 2014 19:58

Στην καλύτερη 11άδα του Γερμανικού Πρωταθλήματος ο Παπασταθόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη τιμητική διάκριση γνώρισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που ξεχωρίζει στο γερμανικό πρωτάθλημα… Ο Μεσσήνιος διεθνής ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του γερμανικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με ψηφοφορία που έγινε από φιλάθλους από όλο τον κόσμο.


Την ψηφοφορία διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Bundesliga και φέτος στους καλύτερους 11 ήταν και ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει κερδίσει εδώ και πολύ καιρό την εμπιστοσύνη στου προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Η Ντόρτμουντ έφτασε μέχρι τους
"8" του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι δεύτερη στο γερμανικό πρωτάθλημα πίσω από την Μπάγερν Μονάχου και θα παίξει τελικό κυπέλλου στις
17 Μαϊου με την Μπάγερν Μονάχου.
Από εκεί και πέρα, η καλύτερη ενδεκάδα αποτελείται από πέντε παίκτες της πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου, άλλους τόσους της Ντόρτμουντ, ενώ υπάρχει κι ένας ποδοσφαιριστής της Σάλκε. Αναλυτικά είναι οι εξής: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου) - Ατσούτο Ουτσίντα (Σάλκε), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ), Νταβίντ Αλάμπα (Μπάγερν Μονάχου) - Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν Μονάχου), Νούρι Σαχίν (Ντόρτμουντ) - Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου), Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου) - Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ).
Τέλος, να σημειωθεί ότι το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία του Παπασταθόπουλου αναφέρει το εξής: "Ο ορισμός του αμυντικού που δεν κάνει απερισκεψίες, ο Έλληνας στόπερ της Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από την απουσία των Νέβεν Σούμποτιτς και Ματς Χούμελς. Σταθερός, με ηγετικά χαρακτηριστικά και την τάση να κερδίζει την μπάλα χωρίς να υποπίπτει σε λάθος, έχοντας στις επεμβάσεις του ποσοστό 65% αυτή τη σεζόν".