Τρίτη, 04 Αύγουστος 2020 14:10

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Διαβολιτσίου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με στόχο να πετύχει ότι καλύτερο στη δεύτερη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου άρχισε την Κυριακή το απόγευμα την προετοιμασία του.

Προχθές, έγινε η πρώτη προπόνηση, στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”, παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου, εξωδιοικητικών παραγόντων, αλλά και εκπροσώπων της Καλαμάτας, του Κώστα Παπασταμάτη και του Σωτήρη Ανδριόπουλου, καθώς μετά από επιθυμία του μεγαλομετόχου της “Μαύρης Θύελλας” Γιώργου Πρασσά θα υπάρξει πολυεπίπεδη συνεργασία με το Διαβολίτσι.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας μιλήσαμε χθες με τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη, ο οποίος μας είπε: “Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο το καλύτερο. Να ξεκινήσουμε με υγεία, με δουλειά και όρεξη και όταν δούμε σε ποιον όμιλο θα παίξουμε, αλλά και ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι μας, θα έχουμε μια αποτίμηση και από εκεί και μετά θα δούμε τι στόχους θα βάλουμε”.

Οι προπονήσεις στη διάρκειας της προετοιμασίας, εκτός από το γήπεδο του Διαβολιτσίου θα γίνονται σε χώρο που έχει βρεθεί κοντά στο γήπεδο του Μελιγαλά, στον οποίο θα διεξαχθούν και κάποιες διπλές προπονήσεις.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, παράλληλα με τις προπονήσεις θα γίνουν και φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Ηδη έχουν κλειστεί παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά, την Α.Ε. Μάνης, την Κυπαρισσία και τον Πάμισο.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΣΜ, στις 6 και 13 Σεπτεμβρίου θα διεθαχθούν αγώνες για το κύπελλο Μεσσηνίας, ενώ αναμένεται η ΕΠΟ να ανακοινώσει και το πρόγραμμα του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, όπου θα λάβει μέρος ο Α.Ο. Διαβολιτσίου. Από εκεί και πέρα και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα για διεξαγωγή και άλλων φιλικών αναμετρήσεων.

Ανανέωσε ο Γκελγκέρια

Χθες εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ελβις Γκελγκέρια.

Ο 22χρονος μέσος αποκτήθηκε τον Γενάρη από την “Μαύρη Θύελλα” και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο Διαβολίτσι.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ