Τρίτη, 04 Αύγουστος 2020 16:12

Νέα διοίκηση στον Α.Ο. Λείκων

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση, που απαρτίζεται από παλιά και νέα πρόσωπα απέκτησε την Κυριακή το βράδυ ο Α.Ο. Λείκων.

Καινούργια πρόσωπα είναι οι Θανάσης Τσαούσης, Πόπη Κοντού, Γιάννης Δημητρακόπουλος, Θανάσης Μιχαλόπουλος, καθώς τα δύο αναπληρωματικά μέλη οι Γιάννης Καραχάλιος και Βασίλης Βρυώνης.

Μετά τις εκλογές έγινε η συγκρότηση σε σώμα, όπου ο Θανάσης Τσαούσης με τη σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπών μελών ανέλαβε πρόεδρος. Η νέα διοίκηση έχει ως εξής: Θανάσης Τσαούσης πρόεδρος, Γιάννης Γεωργανάς αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Κόντος γενικός γραμματέας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Πόπη Κοντού ταμίας, Δημήτρης Κάτσαρης γενικός αρχηγός και έφορος υλικού, Γιάννης Δημητρακόπουλος, Θανάσης Μιχαλόπουλος μέλη και οι Γιάννης Καραχάλιος, Βασίλης Βρυώνης αναπληρωματικά μέλη.

Οπως αποφάσισε η διοίκηση ο Θανάσης Μιχαλόπουλος θα είναι ο υπεύθυνος ανάπτυξης και λειτουργίας της ακαδημίας.

Να σημειωθεί ότι στη νέο διοικητικό συμβούλιο δεν συμμετέχει ο Γιώργος Κάτσαρης, που ήταν πρόεδρος της ομάδας. Για το λόγο αυτό η νέα διοίκηση προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση: “Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Λείκων ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Κάτσαρη για την προσφορά του στην ομάδα τα 4 χρόνια λειτουργία της.

Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει και τη νέα χρονιά ο Παναγιώτης Ζουζούνης, που είχε συμφωνήσει με την ομάδα πριν από λίγες ημέρες.

Από φέτος η ομάδα θα χρησιμοποιεί ως έδρα της για τους επίσημους και φιλικούς αγώνες, καθώς και για τις προπονήσεις της το γήπεδο του αθλητικού κέντρου Λεΐκων.