Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 12:02

Ξεκινά προετοιμασία σήμερα ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον
Ξεκινά προετοιμασία σήμερα ο Πανθουριακός

 

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος” θα ξεκινήσει σήμερα ο Πανθουριακός την προετοιμασία του για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν είναι στις 6.30 το απόγευμα στα αποδυτήρια, όπου θα γίνει η γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα, θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστής και μετά από την ομιλία του προπονητή Αντώνη Μαυρέα, οι παίκτες θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Στη σημερινή πρώτη του Πανθουριακού είναι πολύ πιθανόν να δώσει το παρών και ο πρόεδρος Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Η ομάδα της Θουρίας θα χρησιμοποιήσει και φέτος για έδρα της το ιστορικό γήπεδο, στο οποίο θα προετοιμάζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί να γίνουν και οι ιατρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές.

Ο Αντώνης Μαυρέας θα έχει στη διάθεση του, τους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους και όσους έχουν αποκτηθεί, αλλά και αυτούς που θα αποκτηθούν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Οι παίκτες που έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους είναι οι Ηλίας Φαββατάς, Σπύρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Νίκος Εμμανουήλ, Θανάσης Σπυρόπουλος, Κώστας Κανελλόπουλος, Φώτης Φαββατάς. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Νίκος Λιόλιος, Κυριάκος Πουλάκος, Δημήτρης Κουρούπης, Χρήστος Λυμπερόπουλος, Κώστας Λίβας, Σπύρος Οδεμισιώτης, ενώ τις τελευταίες ημέρες εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας ο 22χρονος επιθετικός Χρυσοβαλάντης Τσίκληρας από το Νέο Αρι και ο 30χρονος αμυντικός Παναγιώτης Σίνος, ο οποίος επιστρέφει στη Μεσσηνία μετά από σχεδόν 3 χρόνια, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αυτό το διάστημα αγωνιζόταν σε ομάδα στην Κρήτη.

Σε ότι αφορά την ενίσχυση, θα γίνουν ακόμη δύο με τρεις μεταγραφές με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα να συνεχίζουν τις επαφές με διάφορους παίκτες.