Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 12:42

Ο Ανδρώνης και φέτος στον πάγκο του Παπαφλέσσα Χώρας

Γράφτηκε από τον

Ο Λυκούργος Ανδρώνης θα καθίσει στον πάγκο του Παπαφλέσσα Χώρας και την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.

Οι παράγοντες της ομάδας, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Γαργαλιανιώτη τεχνικό, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε ασχολήθηκε για πρώτη φορά ως προπονητής σε ανδρικό τμήμα, και όπως φάνηκε από την πορεία, τα πήγε καλά.

Τη σεζόν που πέρα η διοίκηση του Παπαφλέσσα, του έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψει ως προπονητής και έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά, η ομάδα κατάφερε να πάρει το ένα από τα τρία εισιτήρια της ανόδου στην Α’ τοπική, στην οποία επιστρέφει σχεδόν μετά από 10 χρόνια. Η δουλειά που έκανε, σίγουρα έπαιξε ρόλο ώστε και η νέα διοίκηση που προέκυψε πριν λίγες ημέρες από τις εκλογές να τον εμπιστευθεί και να του δώσει τη δυνατότητα να καθοδηγήσει την ομάδα και στο δύσκολο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Μετά τη θετική κατάληξη στο θέμα του προπονητή, έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Παράγοντες και προπονητής έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο υλικό, αλλά και κάποιους που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους ώστε σύντομα να έχουν κλείσει το θέμα αυτό και να προχωρήσει η ομάδα στην προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.