Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 13:12

Ξεκίνησε το τρέξιμο στον Τέλλο Αγρα (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε το τρέξιμο στον Τέλλο Αγρα (φωτό)

 

Η άνετη παραμονή στην κατηγορία είναι ο βασικός στόχος του Τέλλου Αγρα για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Για να πετύχει τον παραπάνω στόχο η ομάδα των Γαργαλιάνων θα στηριχθεί στα ντόπια παιδιά που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της. Παράλληλα θα βοηθηθούν οι νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες ώστε να πάρουν εμπειρίες, αλλά και να βελτιώσουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Αυτό υποστήριξε και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Λίτσας, μιλώντας χθες στην “Ε”: “Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να έχει μια άνετη παραμονή. Από εκεί και πέρα η ομάδα θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο στα ντόπια παιδιά και να βοηθήσουμε τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει στο δυναμικό της η ομάδα”.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων ξεκίνησε την Δευτέρα το απόγευμα την προετοιμασία της, πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση για τη νέα περίοδο. Πριν την έναρξη της πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια, ξεκίνησε το τρέξιμο. Το παρών έδωσαν τα μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτης Αγγελόπουλο, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του αφού ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, τους ενημέρωσε για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Οπως προαναφέραμε ο Δημήτρης Λίτσας, θα έχει στη διάθεση του, όλους τους παίκτες που ήταν στο δυναμικό της ομάδας την προηγούμενη σεζόν και σε αυτούς θα προστεθούν όσοι αποκτηθούν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Στέλιος Ηλιόπουλος και Διονύσης Λάζαρης, ενώ ενσωματώθηκαν στην ομάδα, δύο παίκτες οι οποίοι προέρχονται από το Μιλτιάδη, ο μέσος Κώστας Γαλάνης και ο επιθετικός Γιώργος Ταγκαλάκης.

Η Τριφυλιακή ομάδα δεν δήλωσε συμμετοχή στις φετινές διοργανώσεις της ΕΠΣΜ και έτσι αναμένεται οι δύο παίκτες να αποκτηθούν από τον Τέλλο Αγρα.

Από εκεί και πέρα στόχος είναι να γίνουν άλλες δύο μεταγραφές, ενός τερματοφύλακα και ενός αμυντικού (στόπερ).

Από το υπάρχον δυναμικό ανανέωσαν όλοι οι παίκτες, που προέρχονται από τους Γαργαλιάνους, καθώς και ο Σταύρος Σωτηρόπουλος.

Ο προπονητής του Τέλλου Αγρα έχει αρχίσει τις επαφές με ομάδες για την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων. Για την ώρα έχει οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή φιλικού την προσεχή Κυριακή με τον Πάμισο στη Μεσσήνη.