Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 13:39

ΕΡΑΝΗ: Εμεινε στα Φιλιατρά και ο Βλαχόπουλος

Γράφτηκε από τον

Για άλλη μια χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Εράνης ο επιθετικός Κώστας Βλαχόπουλος.

Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τη διοίκηση και θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για 4η συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την εμπειρία του και της γνώσεις του θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στη Φιλιατρινή ομάδα και τη νέα περίοδο.

Η διοίκηση στη ανακοίνωση της για την παραμονή του Βλαχόπουλου σημειώνει: “Ο ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για 4η σερί σεζόν με τον ακραίο επιθετικό Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο. Ενας ποδοσφαιριστής κόσμημα για το ποδόσφαιρο για μια ακόμη χρονιά στο σύλλογο μας. Ευχόμαστε στο Κώστα υγεία και πολλά γκολ με τα χώματα της ομάδος μας”.

Εκλεισε 4 φιλικά

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της, την προσεχή Κυριακή 9 Αυγούστου, η διοίκηση γνωστοποίησε και τη διεξαγωγή των τριών πρώτων φιλικών, τα οποία θα δώσει στο γήπεδο της, . Συγκεκριμένα το Σάββατο 22 Αυγούστου, η Εράνη θα παίξει με την ομάδα Κ19 της Καλαμάτας, το επόμενο Σάββατο 29 του μήνα, με το Καλό Νερό και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου με τον Πέλοπα Πύργου. Και τα τρία ματς έχουν οριστεί να αρχίσουν στις 6 το απόγευμα.